Erstatningsforslag til udsolgte artikler

cybex Autostol Pallas M-fix SL Scuderia Ferrari Victory Black
p.t. udsolgt

cybex Autostol Pallas M-fix SL Scuderia Ferrari Victory Black


2.599 kr
Pris
2.269 kr
Fri fragt
Du sparer
330 kr-13%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A249887

EAN: 4058511398198

cybex Autostol Pallas M-fix SL Scuderia Ferrari Victory Black
Gruppe 1/2/3, 9 op til 36 kg, fra ca. 9 måneder til 12 år


Til børn fra 15 kg. (ca. 3 1/2 år) kan sædet nemt omdannes til Solution M-fix SL. Takket være de klappelige isofix-arme kan autostolen også anvendes i biler uden isofix beslag.

Lineær sidekollisionsbeskyttelse (LSP-SYSTEM)
Optimerede sidebeskyttelse absorbere energien på et tidligt stadie i tilfælde af et uheld.
Via det revolutionerende L.S.P. - system plus (Linear.Side-impact.Protection) er barnet optimalt beskyttet fra alle sider. Via det revolutionerende L.S.P. - system (Linear.Side-impact.Protection) bliver energien ved et sidesammenstød fordelt ud over sikkerhedspuden såvel som skulder - og hovedprotektorer i en lineær kædereaktion. Samtidigt bliver den kinetiske energi, der opstår i kroppen ved et sammenstød, tidligt standset, og hovedet aktivt anbragt i en sikker position. Det følsomme hoved - og skulderområde bliver i særlig grad beskyttet i autostolens sikkerhedszone L.S.P. - systemet er indbygget, så hoved - og skulderområdet bliver indefor autostolens sikkerhedszone.

Justerbar mavepude
Den nydesignede justerbare sikkerhedspude (patenteret) kan tilpasses for bedste komfort og passer perfekt til barnets krop. Endvidere giver den barnet mere bevægelsesfrihed af overkroppen samt maksimal sikkerhed især i frontalkollision sammenlignet med konventionelle fempunktsselesystemer.
Energien ved et sammenstød bliver fordelt ud over sikkerhedspuden og reduceret via de energiabsorberende materialer. Dette system minder om en opblæst airbag og hjælper med at reducerer energien betydeligt ved et sammenstød. Selen gnaver ikke og det følsomme nakke-skulderområde såvel som de indre organer bliver beskyttede.

2-in-1 sæde - lang anvendelsestid på ca. 11 år.
Sædet byder på en lang anvendelsestid på ca. 11 år.
I gruppe 1 fungerer den justerbare sikkerhedspude som en oppustelig airbag, og i en kollision beskytter den mod nakkeskader uden at begrænse barnets frihed. For børn fra ca. 3 år og opefter kan autostolen nemt omdannes til en gruppe 2/3-autostol fra Solution-serien.

Optimeret ventilationssystem
Som en del af komfortpakken er autostolen ved ryglænet og siddefladen udstyret med et net af ventilationskanaler. Dette sikrer et behageligt klima i stolen selv på varme dage.

Yderliger funktioner:
  • Isofix Connect: Ekstra stabilitet og øget sikkerhed Autostolen kan også bruges i en bil uden isofix
  • Hovedstøtten kan justeres i 12 trin Behageligt sæde, som vokser med barnet og altid byder på optimal sikkerhed
  • Justerbart ryglæn: Autostolen kan nemt tilpasses bilsæderne
  • Aftagelig sædeindlæg
Tekniske detaljer:
  • Mål (længde/bredde/højde): 420 x 540 x 630 mm
  • Vægt: 5,8 kg
  • Betræk kan vaskes ved 30 °C
  • Dette produkt er udviklet i Tyskland

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topseller