CYBEX autostol Pallas 2-fix  Blue Moon

CYBEX autostol Pallas 2-fix Blue Moon

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 4-6 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!
  • CYBEX autostol Pallas 2-fix  Rumba Red
  • CYBEX autostol Pallas 2-fix Rabbit

2.799 kr
1.799 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 1.000 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A114031

CYBEX autostol Pallas 2-fix Blue Moon
Gruppe 1/2/3, 9-36 kg, fra ca. 9 mdr. til 12 år

I gruppe 1 har sædet en justerbar sikkerhedspude, der ligesom en oppustet airbag beskytter ved at frontalt sammenstød uden at klemme eller begrænse barnet. For børn i alderen fra ca. 3 og opefter vil en simpel konvertering forvandle autostolen til den prisbelønnede gr. 2/3 autostol CYBEX Solution X2-fix. Nye sidebeskyttere absorberer energien fra et uheld på et meget tidligt tidspunkt og giver dermed en innovativ sidekollisionsbeskyttelse. ISOFIX Connect systemet forstærker stabiliteten og sikkerheden så længe autostolen er i brug. Autostolen kan også bruges i biler uden ISOFIX

Justerbar sikkerhedspude
Den nydesignede justerbare sikkerhedspude (patentanmeldt) kan tilpasses for bedste komfort og passer perfekt til barnets krop. Endvidere giver den barnet mere bevægelsesfrihed af overkroppen samt maksimal sikkerhed især i frontalkollision sammenlignet med konventionelle fempunktsselesystemer. Energien ved et sammenstød bliver fordelt ud over sikkerhedspuden og reduceret via de energiabsorberende materialer. Dette system minder om en opblæst airbag og hjælper med at reducerer energien betydeligt ved et sammenstød. Selen gnaver ikke og det følsomme nakke - skulderområde såvel som de indre organer bliver beskyttede.

Optimeret lineær beskyttelse ved sidesammenstød (L.S.P. SYSTEM PLUS)
Via det revolutionerende L.S.P. - system (Linear.Side-impact.Protection) bliver energien ved et sidesammenstød fordelt ud over sikkerhedspuden såvel som skulder - og hovedprotektorer i en lineær kædereaktion . Den optimerede lineær sidekollisionsbeskyttelse (L.S.P.-system Plus) absorberer kraften fra en kollision på et meget tidligt tidspunkt. Kraften fra en sidekollision absorberes systematisk i en lineær serie af reaktioner ved hjælp af beskyttende sikkerhedspude og skulder- og hovedbeskyttere. Samtidigt bliver den kinetiske energi, der opstår i kroppen ved et sammenstød, tidligt standset, og hovedet aktivt anbragt i en sikker position. Det følsomme hoved - og skulderområde bliver i særlig grad beskyttet i autostolens sikkerhedszone L.S.P. - systemet er indbygget, så hoved - og skulderområdet bliver indefor autostolens sikkerhedszone.

KOMFORTABEL LIGGESTILLING (gruppe 1)
Sørger for en behagelig og afslappet køretur. I Gr. I er Pallas autostolen udstyret med en "nem at betjene" hvilepositions-funktion, som kan betjenes med kun én hånd fra forsiden af ??sædet.

3-POSITIONS VIPBAR HOVEDSTØTTE. Patenteret
CYBEX patenterede 3-positions nakkestøtte garanterer optimal beskyttelse i tilfælde af en sidekollision. Denne revolutionerende teknologi flytter sikkert balancepunktet for barnets hoved lidt tilbage og forhindrer det i at falde fremad, når barnet sover I tilfælde af en sidekollision, forbliver barnets følsomme hoved inden for sikkerhedszonen på sædet, hvilket sikrer optimal beskyttelse. Desuden giver vores patenterede 3-position nakkestøtte en mere komfortabel sovestilling for en sikker og behagelig rejse.

ISOFIX CONNECT
ISOFIX CONNECT - systemet forstærker stabiliteten og sikkerheden Låsearmene bliver fastgjort til bilens ISOFIX - system via bilens isofix - sýstem. ISOFIX - låsearmene kan nemt klappes væk, og således er autostolen også kompatibel med biler uden isofix - system.

Yderligere funktioner:
• Hovedstøtte der kan justeres i højden i 11 forskellige trin: Således kan højden justeres optimalt i mange år.
• Justerbart ryglæn.
• Sædeindlæg der kan tages af

Produktdetaljer:
• Mål: L 455 mm x B 555 mm x H 730 - 900 mm
• Vægt: 11,2 kg.
• Betræk kan vaskes ved 30°C
• Ydermateriale: 100% polyester; Vattering: 100% polyurethanskum
• Dette produkt er udviklet i Tyskland


Passer denne autostol til din bil? Kontroller venligst, om din bil står på listen. Cybex typeliste

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Anmeldelser

Kundebedømmelser - CYBEX autostol Pallas 2-fix Blue Moon
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 15 Bedømmelse
 
13
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger
CYBEX autostol Pallas 2-fix Blue Moon
2.799 kr
1.799 kr