Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Contours babyslynge Love 3 in 1 - blå
p.t. udsolgt
649 kr
Pris
629 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A271157

EAN: 031878262986

Contours babyslynge Love 3 in 1 - blå
Contours Love 3 i 1 er egnet til nyfødte fra 3,6 kg. Intet ekstra tilbehør er nødvendigt. Lukningen på forsiden giver komfort og nem vedhæftning.

Nem at anvende
Ingen forælder ønsker et komplekst bæresystem, når man går gennem døre eller forsøger at berolige sit barn. Det unikke design af Contours Love placerer spænderne for hurtig og nem adgang på forsiden. Du skal bare spænde hoftebæltet og spænde det i din komfortable position. Når du er klar, kan en arm holde dit barn, og den anden hånd sætter rygstroppen let over hovedet. Som din baby vokser, kan du nemt skræddersy bæreren til dine behov. Børnebæreren Contours Love tilbyder også lændebjælkeunderstøttelse til lang bærekomfort.

Designet til at vokse med din baby!
  • 3-i-1-designet fra vores babyholder kræver ikke separate nyfødte indlæg eller tilbehør - fra 3,6 kg - i en ergonomisk føtal- eller frøposition, der efterligner deres tid i livmoderen.
  • Når babyens ben glæder sig naturligt, giver Contours Love Carrier en støttende siddeposition.
  • Fra 6 måneder til 13,6 kg kan din baby se fremad i babybæreren, så de kan se og udforske deres omgivelser.
Sundhed er vigtigt for væksten af spædbørn
Love modellen er ideel til at transportere babyer fra barndommen (fra 3,6 kg), når dit barn er i en ergonomisk føtal- eller frøposition. På grund af denne naturlige position - benene er tæt monteret sammen - leddene forbliver i den bøjede stilling, hvor de var i livmoderen. Mens babyvæksten fortsætter, giver Contours Love Babydrager en understøttende siddeposition og lader benene hvile komfortabelt, da de naturligt vokser i løbet af de næste 10 uger. I en alder af 6 måneder og op til 13,6 kg kan barnet vendes fremadrettet. Kærlighedsbæreren kræver ikke separate neonatale indlæg eller tilbehør, hvilket giver en sund position for den lille hoftehelse, som anbefalet af Hip Dysplasia Institute.

Love modellen forbedrer båndet og gør plejen mere simpel.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
218 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Contours babyslynge Love 3 in 1 - blå
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers