CONCORD Sommerbetræk COOLY til Absorber XT

CONCORD Sommerbetræk COOLY til Absorber XT


275 kr
Pris
267 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
8 kr (3%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A143236

CONCORD Sommerbetræk COOLY til Absorber XT
Betræk til CONCORD Autostol Absorber XT

Betrækket COOLY giver kølighed og tørhed på varme sommerdage. Åndbart via Lyocell- materialet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Mærke

Concord

Bevægelighed uden grænser

Concords produkter er udtænkt til at skulle opfylde en funktion og er værdsatte på grund af den høje designkvalitet. Deres produkter er praktiske samt funktionelle. De er tilpasset børnenes behov på optimal vis og hjælper forældrene i hverdagen. Concord skaber produkter som er nemme at forstå. De fokuserer på de væsentlige opgaver som de er designet til at opfylde. Herudover er deres produkter særdeles brugervenlige og intuitive at bruge. Til produktionen benyttes der kun børnevenlig kvalitetsmateriale, som medvirker til solide, troværdige, holdbare og robuste produkter. Ud over deres fremragende enkeltmodeller byder Concord også på  hele løsninger med deres mobility-sæt.
CONCORD Sommerbetræk COOLY til Absorber XT
275 kr
267 kr
Top mærker