CONCORD Autostol Vario XT-5 Moonshine Grey

Pris
2.954 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299015

EAN: 8420421066393

CONCORD Autostol Vario XT-5 Moonshine Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gruppe: 1/2/3, vægt: 9 til 36 kg, alder: 9 måneder til 12 år

Evolutiv, nem at installere og sikker
A Gruppe I, II , III-sæde, der vokser med dig og er let at bruge, med intelligent størrelsesjustering og 5-punkts bæltesystem til gruppe I:
Tilpasningen af ??nakkestøtten og skulderbeskytteren blokeres automatisk, indtil sædet justeres til det laveste niveau og dermed er det rigtige tidspunkt for overgangen fra gruppe I til gruppe II / III kommet.

produktdetaljer:
 • Variosize-system: Den intelligente størrelsejustering kombineret med sædehøjdejusteringen forhindrer forkert betjening under overgangen fra gruppe I til gruppe II / III
 • 5-punkts selesystem (Gruppe I): Let at bruge og justere
 • Intuitiv føring af sikkerhedssele (gruppe II / III)
 • God luft cirkulation: Især i det nedre rygområde
 • Maksimal sikkerhed: Gennem fremragende kraftfordeling, innovative dæmpningsmaterialer og ergonomisk, perfekt bæltegeometri
 • Enkel justering af sædehøjde: Fra gruppe I til gruppe II / III ved hjælp af en drejeknap. Sammen med intelligent størrelsejustering
 • Isofix og Top Tether-fastgørelse
 • Lang og ergonomisk optimeret benstøtte til behageligt siddende
Tekniske data:
 • Mål (længde x bredde x højde): 50 x 43 - 54 x 67 - 82 cm
 • Vægt: 13,9 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Concord

Bevægelighed uden grænser

Concords produkter er udtænkt til at skulle opfylde en funktion og er værdsatte på grund af den høje designkvalitet. Deres produkter er praktiske samt funktionelle. De er tilpasset børnenes behov på optimal vis og hjælper forældrene i hverdagen. Concord skaber produkter som er nemme at forstå. De fokuserer på de væsentlige opgaver som de er designet til at opfylde. Herudover er deres produkter særdeles brugervenlige og intuitive at bruge. Til produktionen benyttes der kun børnevenlig kvalitetsmateriale, som medvirker til solide, troværdige, holdbare og robuste produkter. Ud over deres fremragende enkeltmodeller byder Concord også på  hele løsninger med deres mobility-sæt.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - CONCORD Autostol Vario XT-5 Moonshine Grey
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
4 Bedømmelse
 
4
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

CONCORD Autostol Vario XT-5 Moonshine Grey
2.954 kr