COLOR KIDS Fleecedragt Tudi Camellia Rose

COLOR KIDS Fleecedragt Tudi Camellia Rose


Størrelsesguide

199 kr
Pris
179 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
20 kr-10%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A224070

COLOR KIDS Fleecedragt Tudi Camellia Rose
Et barns verden er for det meste leg, så hvorfor ikke gøre det så længe som muligt for at nyde denne fantastiske verden? Vores fleece dragt Tudi er et must til efteråret og vinteren, når dit barn ønsker at lege varmt inde og ude. Fleece dragten er tilgængelig i pink eller mørk blå og appellerer til både små piger og drenge. Den lange lynlås gør det super nemt at tage dragten af og på. Dragten er yderst behagelig at bære og er udstyret med en hagebeskytter

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyester
  • Vaskbar op til 40 °C
  • Skal vaskes separat
  • Brug ikke skyllemiddel

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

COLOR KIDS Fleecedragt Tudi Camellia Rose
199 kr
179 kr