CHILDHOME Baldakin og leg tæppe ecru
Pris
893 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A301492

EAN: 5420007159849

CHILDHOME Baldakin og leg tæppe ecru
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne smukke baldakin tilføjer straks et stilfuldt strejf til baby- eller børneværelset. Hæng baldakinen over en seng, en mosekurv eller en legebue for at skabe det hyggeligste hjørne af huset, hvor dit barn kan sove, lege eller hvile! Øverst på baldakinen er der en metalring, så du let kan hænge den op, og stoffet falder pænt ned.
Men der er mere: Baldakinen kommer i et flot sæt med et legetæppe. Med praktiske tråde kan du fastgøre legemåtten til baldakinen. På denne måde skaber du det smukkeste og sejeste legetelt!

produktoplysninger:
  • Dimensioner: 120 x 120 x 230 cm
  • Tæppediameter: 120 cm
  • materiale: 100% bomuld
  • Materialepåfyldning: 100% polyester
  • Kan vaskes op til 30 ° C, ikke egnet til tørretumbler
Inkluderet i levering:
  • Bænk
  • Legetæppe
OBS
Levering uden dekoration

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

CHILDHOME Baldakin og leg tæppe ecru
CHILDHOME Baldakin og leg tæppe ecru
893 kr