Chicco Sut Physio Air Silikone fra 12. Måneder Design: rosa
Chicco Sut Physio Air Silikone fra 12. Måneder Design: rosa
80 kr
Pris inkl. moms

Chicco Sut Physio Air Silikone fra 12. Måneder Design: rosa


  • Chicco Sut Physio Air Silikone Design: blå

Pris
80 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A095076

Chicco Sut Physio Air Silikone fra 12. Måneder Design: rosa
Sutten reducerer ikke kun risikoen for pludseligt barnedødssyndrom (SIDS), men spiller også en vigtig rolle i den korrekte udvikling af barnets mund. Derfor er det særligt vigtigt, at suttens form passer perfekt til mundens anatomi og sikrer en jævn fordeling af trykket af tungen på ganen.

Den ideelle sut bør:
  • være ortodontisk, optimalt tilpasset den infantile mundhule
  • have en anatomisk og funktionel form for ikke at hindre mundens naturlige funktion
  • har en smal base for at forhindre malocclusions
Den aktive og ortodontiske Physio Sut kombinerer alle disse vigtige funktioner for at fremme en korrekt udvikling af barnets mund.

Physio Air Sutten forhindrer irritation af huden. Takket være de mange lufthuller er mundhulen luftet, så spytbelastning reduceres, og irritation forhindres. Så huden har nok luft til at trække vejret

Produktdetaljer:
  • Alder: Fra 12. måned
  • Farve: Rosa / Lilla
  • Materiale: Silikone
  • BPA-fri
  • Især god ventilation til huden
  • Forhindrer irritation
Ergonomisk form. Sutten tilpasser sig barnets ansigt og holder nok afstand til hagen og næsen.

Lufthuller. Specielt designet til at sikre maksimal luftmængde

Afrundet profil. Ligger forsigtigt på barnets hud.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topseller

Chicco Sut Physio Air Silikone fra 12. Måneder Design: rosa
80 kr
Top mærker