chicco søskendevogn Fully Twin Power Blue
 • chicco søskendevogn Fully Twin Red Passion
 • Chicco Søskende Sportsklapvogn Fully Twin Stone

4.199 kr
Pris
3.703 kr
Fri fragt
Du sparer
496 kr-12%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A257387

chicco søskendevogn Fully Twin Power Blue
Fully, den nye tilpasbare sportsklapvogn fra Chicco!

Alsidig, komfortabel og til hvert terræn. At transportere 2 børn har aldrig været lettere. Sædeenhederne kan i få trin nemt omdannes til klapvognen / halvfast klapvogn. Babysædet KeyFit fra Chicco (sælges separat) kan også fastgøres til rammen. Kuglelejer, støddæmpere og gummidæk på alle fire hjul sørger for nem og behagelig kørsel.

Vognen kan i alt indstilles på 19 forskellige måder. Sæderne er konvertible og kan bruges som sportsplads, klapvogn eller semi-stiv klapvogn vedhæftet fil: Kan indstilles til begge synsretninger. Det justerbare sæde kan bruges af børn op til 3 års alderen.

Produktdetaljer:
 • Anvendes fra fødslsen op til en vægt på 15 kg pr barn (barnevognskasse op til 9 kg)
 • Håndtag af premium kunstlæder og justerbar i fire trin.
 • Den udskiftelige top er udstyret med netlomme og sutholder
 • Takket være en praktisk adapter kan sædet og barnevognsliften justeres i højden, så barnet kommer tættere på forældrene. Derudover er ryglænet, sædeeneheden og fodstøtten justerbar
 • Kuglelejer, støddæmpere og gummidæk på alle fire hjul sørger for nem og behagelig kørsel, også med to børn.
 • Takket være solide bundplader kan sæderne nemt konverteres til en klapvogn. Liften kan tages af stellet - også når barnet ligger i den - så barnet ikke bliver forstyrret i sin søvn Med det integrerede håndtag er liften nem at transportere
 • Rammen kan let lukkes med et håndtag
 • Inklusiv pedal, der gør det lettere at komme forbi små forhindringer
 • Det bløde inderbetræk gør at den nyfødte kan
 • Maksimal beskyttelse i alle situationer.
Leveringsomfang:
 • Klapvogn med 2 sæder
 • Fast bundplade og kviltet invendigt betrækt til omdannelse til klapvognen.
 • Regnslag
Tekniske detaljer:
 • Vægt i alt med klapvognssæde: 16,5 kg
 • Vægt i alt med klapvognssæde: 10,5 kg
 • Mål: 63 x 94-108 x 87-106 cm
 • Foldemål: 63 x 70 x 28,5 cm

Tilbehør

Pris
117 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topseller

chicco søskendevogn Fully Twin Power Blue
4.199 kr
3.703 kr
Top mærker