54 personer
kigger dagligt efter denne artikel.
Chicco Sideseng Next2Me Dream Legend

Chicco Sideseng Next2Me Dream Legend

 • På lager
 • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
 • Fri fragt ved køb over 500 kr!
 • Chicco Sideseng Next2me Dream Fairy Tail
 • Chicco Sideseng Next2Me Dream Graphite

1.999 kr
1.799 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 200 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A193995

Chicco Sideseng Next2Me Dream Legend
Med denne nye sideseng fra Chicco har du som forældre mulighed for at være tæt på dit barn.

Produktdetaljer:
 • Et enkel og sikker fastgørelsessystem forbinder denne sideseng til forændernes seng. Sengen har desuden 2 store netvinduer
 • De 11 højdejusteringer gør sengen nem at tilpasse til stort set alle sengetyper
 • Den ene side kan klappes ned, så defor er sengen også praktisk ved amning
 • Ny rokkende funkton, som kan aktivere med et håndtang, hvorefter sengen er omdannet til en vuggende vugge
 • Madrassen er blødt polstret og med dens liggemål er den ideel til nyfødte
 • Chicco Next2me har en tippefunktion, således at dit barn kan sove i en delvis skråstilling
 • denne funktion gør det nemmere for barnet at trække vejret ved forkølelse og hjælper ligeledes på fordøjelsen
 • Med fire hjul for nemmere flytning. Inklusiv pratisk transporttaske

Tilbehør

Pris
191 kr
Pris
240 kr
Pris
400 kr
Pris
238 kr
Pris
284 kr
Pris
184 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Chicco Sideseng Next2Me Dream Legend
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Chicco Sideseng Next2Me Dream Legend
1.999 kr
1.799 kr