Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Chicco Sædeforhøjer Pocket Snack Dark Grey
p.t. udsolgt
Chicco Sædeforhøjer Pocket Snack Dark Grey
407 kr
Pris inkl. moms

Chicco Sædeforhøjer Pocket Snack Dark GreyPris
407 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A223463

Chicco Sædeforhøjer Pocket Snack Dark Grey
Pocket Snack: Enkel, praktisk og kompakt!

Denne sædeforhøjer er den ideelle løsning til at dit barn kan sidde med ved bordet. Packet Snack er enkel at anvende, højdejusterbar og har en praktisk, aftagelig og justerbar plade. Takket være den justerbare sele kan Pocket Snack bruges på alle stole. Barnet er fastspændt af en 3-punkts sele.

Siddeforhøjeren kan anvendes af børn fra 3 år og til en vægt på 15 kg.

Kompakt
Pocket Snack er sammenklappelig og nem at transportere, takket være det integrerede håndtag.

Komfortabel
Den brede og komfortabel stol kan fastgøres sikkert til stolen ved hjælp af den justerbare sele. Bordpladen er aftagelig og justerbar.

Højdejusterbar
Pocket Snack gør det muligt for barnet at sidde i den rigtige højde og passer til de forskellige vækstfaser

Produktegenskaber:
  • Alder: fra 6 måneder
  • 3-trins højdejusterbar der kan justeres med blot en hånd
  • Sikker fixering på stolen med justerbar sele
  • Aftagelig og justerbar bordplade
  • Enkel at folde sammen og let at transportere
Tekniske detaljer:
  • Mål åbnet: 36 x 32 x 35,5/49 cm
  • Mål lukket: 25,5 x 70 cm
  • Vægt: 2 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topseller

Top mærker