chicco Rocker Rhythm'n'Sound Sand
Variant:
 • chicco Rocker Rhythm'n'Sound Sand
 • chicco Rocker Rhythm'n'Sound Cool Grey
 • chicco Rocker Rhythm'n'Sound Moon Grey
 • chicco Rocker Rhythm'n'Sound Acquarelle

Pris
948 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A308172

EAN: 8058664140350

chicco Rocker Rhythm'n'Sound Sand
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En elektronisk vippearm med svævefunktion (anbefales fra fødslen, op til max. 9 kg kropsvægt). Kompakt: Vippebåndet foldes i to dimensioner for lettere transport og mindre lagerplads.

Glide funktion: rockeren kan glide sidelæns for at berolige babyen. Svævefunktionen fungerer via USB-tilslutningskabel med en ekstern strømforsyning (medfølger ikke), som har en strøm mellem 5 og 6 volt (for eksempel mobiltelefonopladningstransformator). Alternativt fungerer batteridrift med 4 AA 1,5 V batterier (medfølger ikke).

Ryglæn: Ryglænet kan vippes to gange for at give den rette komfort hver gang.

Musik og lyde: Naturlyde og bløde melodier giver blid underholdning. betræk aftageligt og vaskbart.

Produktoplysninger:
 • Velegnet fra fødsel til ca. 6 måneder
 • Elektronisk vippe med svævefunktion
 • Foldes todimensionalt for lettere transport og mindre lagerplads
 • Ryglænet kan vippes i to retninger til højre komfort til enhver tid
 • Naturlyde og bløde melodier giver blid underholdning
Tekniske detaljer:
 • Dimensioner (længde x bredde x højde ): 71 x 41 x 47,5 cm
 • Vægt: 3 kg
 • Kan belastes op til max. 9 kg
 • Svæveflyvning fungerer via USB-tilslutningskabel med ekstern strømforsyning (medfølger ikke)
 • Alternativt fungerer batteridrift med 4 AA 1,5 V-batterier (ikke inkluderet)
 • Materiale: betræk 100% polyester, fyld 100% polyester
 • Betræk aftageligt og vaskbart (håndvask)
Inkluderet i levering:
 • Rocker

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topsellers

chicco Rocker Rhythm'n'Sound Sand
chicco Rocker Rhythm'n'Sound Sand
948 kr