Erstatningsforslag til udsolgte produkter

chicco Rocker Balloon Dots
p.t. udsolgt

Pris
829 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A308145

EAN: 8058664141456

chicco Rocker Balloon Dots
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Babyer føler sig godt tilpas fra fødslen i den hyggelige gyngestativ Balloon i et børnevenligt design Design .
Takket være den 2-delt, polstrede sædeforlænger kan selv de mindste børn lide at sætte sig i vuggen og er begejstrede for melodierne, de farverige lys og det hængende legetøj i legebuen.

Ryglænet kan justeres i 4 retninger, og betrækkene kan nemt tages af og vaskes. Vibrationsfunktionen, som kan indstilles på flere niveauer, sikrer afslapning og søde drømme. Ballonen kan bruges både som vugge (0 til 6 måneder) og i en fast stilling. Vippen kan foldes fladt sammen i et enkelt trin. Hvis du ønsker at transportere vuggen med barnet liggende i den, er det muligt uden problemer takket være de to bærehåndtag.

Fra 12 måneder kan du fjerne remmene og bruge Balloon som en første stol op til 18 kg kropsvægt. Virker med følgende batterier (ikke inkluderet): 1 x LR20 1,5V Spillebar: 2 x AA 1,5V

Produktdetaljer:
 • 4-positioner justerbar ryglæn
 • Justerbar vibrationsfunktion med flere niveauer
 • Kan bruges som gyngestativ og i en fast stilling
 • Kan foldes fladt sammen i et enkelt trin
 • Baby kan transporteres i vuggen takket være de to bærehåndtag
 • Fra 12 måneder Balloon kan bruges som første stol op til 18 kg kropsvægt
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 78 x 47 x 46 til 62 cm
 • Vægt: 4,3 kg
 • Kan belastes med op til maks. 18 kg
 • Virker med følgende batterier (ikke inkluderet): 1 x LR20 1,5V Spillebar: 2 x AA 1,5V
 • Materiale: betræk 100 % polyester, fyld 100 % polyurethan, pude 100 % polyester
 • Betrækket kan tages af og vaskes (håndvask)
Inkluderet i leveringen:
 • Vippe
 • Spil bue
 • Indsats til nyfødte

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: chicco Rocker Balloon Dots
4.5
52 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 35
 
4 stjerner
| 13
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers