chicco Rejseseng Baby Hug 4 in 1 Glacial
chicco Rejseseng Baby Hug 4 in 1 Glacial
1.899 kr
1.789 kr
Pris inkl. moms

chicco Rejseseng Baby Hug 4 in 1 Glacial


 • Chicco Rejseseng Baby Hug 4 in 1 Aquarelle
 • chicco Højstol, babyseng og babybugge Baby Hug 4 i 1 Legend
 • chicco Højstol, babyseng og babybugge Baby Hug 4 i 1 Spectrum

1.899 kr
Pris
1.789 kr
Fri fragt
Du sparer
110 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A223947

chicco Rejseseng Baby Hug 4 in 1 Glacial
Chicco har nu den perfekte løsning til den daglige husholdning: Hug 4in1 rejsesengen er det ideelle sted at slappe af, lege og sidde - altid tæt på mor.

Produktdetaljer:
 • Multifunktionsenhe en kan bruges som vugge og liggestol (fra 0-6 måneder) og som højstol eller første stol (fra 6-36 måneder).
 • Baby Hug 4 in 1 kan justeres i højden ved hjælp af en pedal.
 • Takket være de 4 praktiske hjul kan multifunktionsenheden let transporteres rundt i hjemmet.
 • Bruges den som hvilestol, kan barnet følge med i familielivet eller blive underholdt af lys, lyde og hængende legetøj fra buen over stolen.
 • Sædeformindskeren er blød, aftagelig og vaskbar, og babyen sidder sikkert takket være 5-punkts selen.
 • Baby Hug 4 in 1 kan også bruges som højstol: Ved hjælp af hjulene kan stolen nemt bringes tættere på bordet, stropperne sikrer en god pasform og betrækket er maskinvaskbart.
 • Større børn i særdeleshed vil gerne have deres egen stol til at læse og lege i, selv det er ikke noget problem med Baby Hug 4 in 1.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - chicco Rejseseng Baby Hug 4 in 1 Glacial
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

chicco Rejseseng Baby Hug 4 in 1 Glacial
1.899 kr
1.789 kr
Top mærker