Chicco Kombivogn Duo Stylego Up Crossover Jet Black

Chicco Kombivogn Duo Stylego Up Crossover Jet Black


 • Chicco Kombivogn Duo Stylego Up Crossover Blue Passion

4.799 kr
Pris
4.428 kr
Fri fragt
Du sparer
371 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A223742

Chicco Kombivogn Duo Stylego Up Crossover Jet Black
En ny stil af barnevogne er født: Duo StyleGo Up Crossover fra Chicco

Duosystem StyleGo Up Crossover for praktisk og stilet køresjov for både børn og voksne. Den er altid sikker og komfortabel på turen og ser ikke mindst smart ud - Alt dette er intet problem for Duosystemet StyleGo Up Corssover fra Chicco: et ideelt mix af funktionalitet, nem håndtering og maksimal komfort.

Produktdetaljer:

Barnevogn:
 • Fra fødsel til 3 år
 • Vejer kun 4,4 kg, så liften nemt kan transporteres
 • Takket være den ergonomiske, integrerede hætte kan hætten og bærehåndtaget åbnes og lukkes med kun en bevægelse
 • Ryglænet kan justeres på bagsiden af vognen, så det nemt kan justeres uden at forstyrre barnet
 • En stor kaleche med mesh vindue sikrer perfekt luftcirkulation
 • Når dagene bliver koldere, kan køreposen foldes op, så barnet er optimalt beskyttet mod vinden.
 • En praktisk funktion: med standard integreret bilsæt. Med dette fastgørelsessystem kan forældre nemt fastgøre liften bag i bilen. En polstret 3-punkts sele sikre barnet i liften

Klapvogn:
 • De fire nye crossover hjul med profil og suspension giver køreglæde selv på ujævnt terræn
 • Takket være kuglelejer på alle hjul er vognen ekstremt fleksibel, og den lille afstand mellem baghjulene på kun 50 cm bredde sikre en speciel manøvredygtighed
 • Sædet kan placeres på rammen bådeud mod vejen og omvendt, ryglænet kan være helt tilbagelagt, fodstøtten er justerbar.
 • Sædet er bredt og blødt polstret, betrækket er helt aftageligt og vaskbart
 • Den store kaleche med netvindue kan udvides ved at åbne en lynlås.
 • Uanset hvilken retning sædet er monteret i, er den store hængende kurv altid let tilgængelig
 • Takket være den nemme enhånds foldemekanisme (både ved sædeinstallation vendt ud mod vejen og omvendt), er klapvognen hurtigt foldet, og hjulene bliver automatisk sat til den mest kompakte position.
 • Leverancen indeholder en fashionabel pusletaske, et regnslag og en hyggelig kørepose til kolde dage
 • Chicco StyleGo Up Crossover duo systemet kan også bruges som rejsesystem takket være den ekstra baby shell Oasys 0+ Up eller baby shell Oasys i-Size. Begge autostole kan nemt fastgøres til rammen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topseller

Chicco Kombivogn Duo Stylego Up Crossover Jet Black
4.799 kr
4.428 kr
Top mærker