App eklusivt: 30% Mode Outlet!
App eklusivt: 30% Mode Outlet!
Kun i dag
APP67T7614
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar
Chicco Klapvogn Lite Way³ Mørk Beige

Pris
1.307 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A256696

EAN: 8058664106455

Chicco Klapvogn Lite Way³ Mørk Beige
Klapvognen Liteway holder hvad navnet lover: Den moderne paraplyklapvogn har et moderne look og er en særdeles let model, således at den kan bruges i byen og i naturomgivelser.

Produktdetaljer:
  • Det lette stel vejer kun 7 kg og de svejbare forhjul gør klapvognen særligt egnet til brug i byen.
  • Rygstøtten kan justeres i 5 forskellige position med blot én hånd og derudover kan fodstøtten også indstilles indidivuelt, hvilket gør det muligt at tilpasse klapvognen børn mellem 0 til 3 år.
  • Længere anvendelsestid, op til 22 kg.
  • Den ex-convertible kaleche kan udvides ved at åbne en anden lynlås, for maksimal beskyttelse.
  • Det aftagelige samt samt vaskbare betræk gør vognen ganske praktisk at holde ren.
  • Hjulene kan låses i en fast position og derudover kan klapvognen via paraplyteknikken foldes sammen til utroligt kompakte foldemål.
  • Leveringsomfang: Regnslag, rummelig indkøbskurv, polstrede seler, foldelig og polstret mavebøjle.

Tekniske detaljer:
  • Åbent mål: 46,5 x 103 x 87,5 cm
  • Lukket mål: 29 x 40 x 105 cm
  • Vægt: 7,1 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Chicco Klapvogn Lite Way³ Mørk Beige
4.4
12 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

Chicco Klapvogn Lite Way³ Mørk Beige
Chicco Klapvogn Lite Way³ Mørk Beige
1.307 kr