chicco Hygiene toilettaske Boy i blå
-25%
Variant:
  • chicco Hygiene toilettaske Boy i blå
  • chicco Hygiejne-toilettaske Pige i pink

Vejl. pris¹
260 kr
Pris
196 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
64 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A314130

EAN: 8058664010363

chicco Hygiene toilettaske Boy i blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Masser af nyttige ting til babys daglige pleje i en praktisk toilettaske, der kan hænges op på badeværelset. Også ideel til at give som gave.

Kam og børste:
Til sart babyhår, der skal kæmmes med den største omhu. Børsten med bløde naturhår og kammen med afrundede spidser er plejeprodukter specielt til spædbørns følsomme hovedbund. Begge har et komfortabelt håndtag, der gør det nemt og sikkert at håndtere dem. Børsten er lavet af gedehår.

Baby saks:
Nikkelfri saks i rustfrit stål til nyfødte med buede blade for maksimal sikkerhed under brug. Korte skæreknive giver bedre kontrol over snittet. Beskyttelseskappen beskytter saksebladene på en hygiejnisk måde.

Badetermometer:
Badetermometeret har en temperaturstrimmel, der skifter farve for at angive temperaturen afhængigt af badevandets varme. Så kan du nemt sikre dig, at badevandet har den rigtige temperatur for dit barn. Desuden svømmer fisken lystigt på vandet og inviterer dig til at lege. Temperaturvisning i Celsius og Fahrenheit.

Naturlig svamp:
Den naturlige svamp "Caribbean" er høstet fra 20-25 meters dybde i havet og er ideel til nænsom rengøring af babyens hud. Den har mellemstore porer, hvilket gør den meget absorberende og blød.

Leveringsomfang:
  • 1 kam med afrundede spidser og skridsikkert håndtag.
  • 1 børste af blødt gedehår og skridsikkert håndtag
  • 1 babysaks med buede sikkerhedssakseblade og beskyttelseshætte
  • 1 badetermometer fisk
  • 1 naturlig svamp
  • 1 toilettaske med aftageligt indvendigt rum

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
74 kr
(370 kr / 1L)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: chicco Hygiene toilettaske Boy i blå
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

chicco Hygiene toilettaske Boy i blå
chicco Hygiene toilettaske Boy i blå
Vejl. pris¹ 260 kr
196 kr