CHICCO Digitales Damsterilisator 3in1
699 kr
Pris
562 kr
Fri fragt
Du sparer
137 kr-20%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A130012

CHICCO Digitales Damsterilisator 3in1
Kan sterilisere sutter, flasker og tilbehør hurtigt og naturligt via damp (ca. 100°). Steriliseringsprocessen: 7 minutters varmning + 5 minutter sterilisering. Sterilisatoren starter automatisk med at sterilisere hver 5. time hvis ikke der slukkes for maskinen. Ved at lade sterilisatoren stå tændt har I altid steriliseret flasker samt tilbehør døgnet rundt - vær dog opmærksom på, at låget altid skal være lukket, hvis der ikke slukkes for maskinen efter brug. Med display. Med akustisk signal. Vandtanken har en kapacitet på ca. 400 ml. Egnet til op til 6 flasker med Chicco og tilbehør.

Tekniske data:
• Kabellængde. 180cm
• Ultra hurtig sterilisering på 5 minutter
• Naturlig og effektiv: varm dampsterilisering uden kemikalier
• Dræber 99,9% af bakterierne
• Sikker gennem automatisk slukning (safe stop)
• 24-timers beskyttelse: Indeholdet forbliver steriliseret så længe låget er lukket
• Kompatibel med stort set alle flasker og tilbehør.
• Compact eco Taste: Du sparer op til 30% tid og energi

Modulær størrelser:
3 versioner således at dine behov kan blive opfyldt.
• Full size: Version til mange, store artikler
• Compact eco: Version til mange, små artikler og til at spare 30% tid og energi.
• Mikrobølgeovn: nu 3 minutter sterilisering ved 1000 W. Kompatibel med stort set alle mikrobølgeovne.
(Kun egnet til de produkter som er egnet til mikrobølgeovn!)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topseller

CHICCO Digitales Damsterilisator 3in1
699 kr
562 kr
Top mærker