chicco Cheerio Hydra klapvogn
Vejl. pris¹
1.934 kr
Pris
1.780 kr
Fri fragt
Du sparer
154 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A308946

EAN: 8058664139705

chicco Cheerio Hydra klapvogn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
CHEERIO er en ultrakompakt buggy, der lukker automatisk og er godkendt fra fødslen op til en maksimal kropsvægt på 15 kg. Perfekt til forældre, der er på udkig efter både funktionalitet og kompakthed.

Automatisk lukning: Med bare en simpel gestus lukker CHEERIO automatisk, så babyen kan holdes behageligt i dine arme, mens du gør det.

Compact: CHEERIO er så kompakt, at den også kan bæres i håndbagage, når frontstangen foldes ned.

Let at håndtere: CHEERIO lukker ikke kun med en simpel bevægelse, den kan også åbnes hurtigt med en hånd. Den forreste stang kan bruges som et bærehåndtag. CHEERIO er også meget let ved 5,6 kg.

Punkteringssikre hjul: De rene linjer giver hjulene et stilfuldt touch.

Komfort: Ryglænet kan justeres fuldstændigt og kontinuerligt med en rem, nøjagtigt tilpasset det respektive behov. Takket være den udtrækkelige hætte er babyen godt beskyttet. Sædet er rummeligt, skulderpolstrene og den polstrede mellemstang sikrer behagelig rejse.

Premium finish: Elegante pastelfarver, imiteret læderdetaljer og den anodiserede ramme gør CHEERIO til et blikfang.

Produktoplysninger:
 • Punkteringstætte gummierede hjul
 • Lukkes automatisk
 • Forreste bjælke kan bruges som bærehåndtag
 • Ryglænet kan justeres fuldstændigt og kontinuerligt med rem
 • Udvidelig hætte
 • Skulderpuder og den polstrede midterstang sikrer behagelig rejse
Teknisk Detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 76 x 44 x 97/108 cm.
 • Foldedimensioner (længde x bredde x højde): 26 x 44 x 53 cm
 • Vægt: 5,6 kg
 • Bæreevne sædeenhed: 15 kg
 • Bæreevne indkøbskurv: 3 kg
 • Dæk: plast
 • Materiale: Stel stål, tekstiler 100% polyester
 • Plejeinstruktioner: Tør af med en fugtig klud
Inkluderet i leveringen:
 • Klapvogn
 • regntæppe
 • Transporttaske

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: chicco Cheerio Hydra klapvogn
4
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

chicco Cheerio Hydra klapvogn
chicco Cheerio Hydra klapvogn
Vejl. pris¹ 1.934 kr
1.780 kr