Erstatningsforslag til udsolgte produkter

chicco Børnesæde Seat3Fit i-Size Ink Air
p.t. udsolgt

Pris
3.199 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A320638

EAN: 8058664151004

chicco Børnesæde Seat3Fit i-Size Ink Air
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
i-Size / størrelse: 40 til 125 cm kropshøjde, vægt: 0 til 25 kg, alder: fra fødsel til ca. 7 år

Det perfekte sæde til enhver rejse!
Seat3Fit i-Size er en sæde med flere grupper, der vokser med dit barn over 7 år. Den er godkendt i henhold til den seneste i-Size standard ECE R129/03 til børn fra 40 til 125 cm (bagudvendt transport er mulig op til 105 cm). Det 360° drejelige system gør det nemt at ændre visningsretningen og gør det nemt for forældre at spænde deres barn fast og løsne det.

Sædet har Isofix ratgearme og en støttefod, der kan klappes væk fra gruppe 2 (100 cm kropshøjde). Dette giver dit barn tilstrækkelig plads i fodrummet, når det kører fremad. Med tilbagelænesystem i alle konfigurationer for en afslappende rejse. Sædereduktion er inkluderet i leveringen.

Luftopsamling - luftcirkulationssystem
Vores Air-kollektion betyder ekstrem komfort for barnet. Vi har udvalgt særligt innovative tekstiler, der er velegnede til forældre, som ønsker at give deres børn en ekstra portion velvære. Det innovative 3D-stof sikrer en særlig god luftcirkulation, så barnet altid kan rejse tørt og lækkert. I Air-kollektionen er barnestolen udstyret med et særligt 3D-netstof i de områder, hvor barnet sveder hurtigt.

Produktdetaljer:
 • Godkendt til transport af børn fra 40 til 125 cm
 • Med et særligt 3D-netstof
 • Integreret sidekollisionsbeskyttelse
 • 360° drejesystem gør det nemt at ændre visningsretningen
 • Højdejusterbar nakkestøtte
 • Justerbart ryglæn
 • Isofix Ratchetarme
 • Omsluttende og komfortabel for de mindste børn takket være sædeforkortelsen
 • Sikkerhedssele metode: gruppe 0+/1 med 5-punkts sikkerhedssele og gruppe 2/3 med 3-punkts bilbælte
Tekniske data:
 • Monteringsmulighed i bilen: med Isofix base station og stativ, fra gruppe 2/3 med Isofix base station og køretøjets egen 3-punktsele
 • Montering: Mod kørselsretningen 40 til 105 cm samt fremadvendt montering fra 15 måneder og opefter
 • Produktets dimensioner (længde x bredde x højde): 49 x 44 x 61 cm
 • Sædeflade (længde x bredde x højde): 20 x 24,5 x 41 - 59,5 cm
 • Støttefod justerbar fra 27 til 53 cm
 • Produktvægt: 15,4 kg
 • Materiale betræk: 100 % polyester
 • Plejeanvisninger for betræk: 30 °C skånsom vaskecyklus
Inkluderet i leveringen:
 • Barnestol med base
 • Reduktion af sæde

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: chicco Børnesæde Seat3Fit i-Size Ink Air
4.5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers