chicco Beholdere til babymad fra 6 måneder og opefter

chicco Beholdere til babymad fra 6 måneder og opefter


Pris
82 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313946

EAN: 8058664052233

chicco Beholdere til babymad fra 6 måneder og opefter
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det nye SYSTEM EASY MEAL tilbyder forskellige innovative beholdere til din babys måltider, der gør livet lidt lettere for dig som forældre fra amning til fravænning.Beholderne kan forbindes individuelt med hinanden ved hjælp af et praktisk system, så du altid har de rigtige dåser ved hånden. EASY MEAL SYSTEM er en fantastisk løsning til opbevaring af fer tiger babymad og til lækagesikker transport, så du kan give dit barn mad på farten.

De to 180 ml-beholdere og 300 ml-beholderen er perfekte til både at opbevare babymad og tage den med dig, så du kan fodre din baby på farten uden problemer.I SYSTEM-beholderne kan du nemt opbevare den tilberedte babymad i køleskabet eller fryseren.Takket være den tætte lukning kan supper eller andre (tykke) flydende fødevarer også transporteres og medbringes sikkert.Andre praktiske egenskaber ved SYSTEM-beholderne til babymad er de praktiske grebsforsænkninger på låget, måleskalaen på beholderen og mærkningsfeltet, hvor du f.eks. kan notere dato og indhold af beholderen.

Produktdetaljer:
  • Let at transportere
  • Kan være fast forbundet med hinanden
  • Alle containere i linjen er kompatible med hinanden
  • Beholderne kan fryses
  • Beholderne kan varmes op i mikrobølgeovnen

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: chicco Beholdere til babymad fra 6 måneder og opefter
4.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

chicco Beholdere til babymad fra 6 måneder og opefter
chicco Beholdere til babymad fra 6 måneder og opefter
82 kr