chicco Bæresele Myamaki Fit Leaf

chicco Bæresele Myamaki Fit Leaf


Variant:
  • chicco Bæresele Myamaki Fit Leaf
  • chicco Bæresele Myamaki Fit Cool Grey
  • chicco Bæresele Myamaki Fit Burgundy Powder

Pris
789 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A308773

EAN: 8058664137930

chicco Bæresele Myamaki Fit Leaf
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den nye Myamaki Fit er en bæresele, der er velegnet fra fødslen. Takket være de mange muligheder for at tilpasse bæreselen til både barnet og bæreren beskytter den nyfødte og babyer på op til 15 kg og garanterer særlig komfort for både barnet og bæreren. Myamaki Fit er blevet udviklet i samarbejde med den italienske skole for bæreseler for at følge barnets vækst korrekt.

100% ergonomisk:
Det rummelige sæde garanterer en hoftevenlig stilling for barnets ben i M-stilling, og rygdelen følger den nyfødtes og spædbørns C-stamme.

100% egnet til forældre:
Takket være de mange justeringsmuligheder tilpasser Myamaki Fit sig også til forskellige forældres staturer og fordeler barnets vægt komfortabelt på ryggen.

100 % komfort:
Myamaki Fit er udstyret med en sidelomme med lynlås til småpenge, lommetørklæder eller lignende. Hætten beskytter barnet mod vind og sol, eller når det vil hvile sig.

Justerbar pasform:
Sædets bredde kan justeres ved hjælp af den midterste rem, så barnets ben altid støttes i M-stillingen.

Støtte til nakken:
For at sikre, at både barnets hoved og nakke altid støttes korrekt, kan den øverste del justeres individuelt i siderne.

4D-forordning:
Takket være spænderne på siderne kan rygdelen justeres i længde og bredde, så den altid passer perfekt til barnets størrelse.

Dybde:
Myamaki Fit kan også justeres i dybden ved hjælp af sidestropperne, så den altid følger ryggens naturlige C-stilling.

Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde): 37 x 62 cm
  • Bæreevne: fra 3,5 til 15 kg
  • Materialespecifikation: yderside 100 % bomuld, fyld 100 % polypropylen
  • Plejeanvisninger: Håndvask i koldt vand

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topsellers

chicco Bæresele Myamaki Fit Leaf
chicco Bæresele Myamaki Fit Leaf
789 kr