🌞 Smeltende priser!
🌞 Smeltende priser!
Spontant forlænget:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
chicco Bæresele Boppy ComfyHug Sølvgrøn

chicco Bæresele Boppy ComfyHug Sølvgrøn


Variant:
  • chicco Bæresele Boppy ComfyHug Sølvgrøn
  • chicco Bæresele Boppy ComfyHug Frost
  • chicco bæresele Boppy ComfyHug Ballerina Rose

Pris
477 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A308786

EAN: 8058664143832

chicco Bæresele Boppy ComfyHug Sølvgrøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Babyholderen ComfyHug blev udviklet til nyfødte med en vægt på 2,5 kg og er med sine specielle funktioner den ideelle bæresele til babyens første måneder af livet, især for tidligt fødte babyer (maks. Vægt 9 kg).

Ergonomisk position (C- og M-position):
ComfyHug-bærestolen understøtter den ergonomiske placering af de små ben, så den rigtige udvikling af hofterne fremmes. Den polstrede bagdel fremmer den fysiologiske form på ryggen.

Hoved- og nakkestøtte:
Bæreholderen er udstyret med en hoved- og nakkestøtte for endnu mere støtte.

Justerbar sædebredde:
Bærestolen skal være bundet i henhold til babyens størrelse og vægt: i 2,5 kg til 5 kg skal du krydse stropperne over barnets ben for at 5 kg til 9 kg, lav et første kryds over benene og et sekund under dem, og fastgør til sidst stropperne bagpå med en simpel dobbeltknude.

Pude inkluderet:
Puden til nyfødte løfter babyen i bæreren, så hovedet hviler mod mors hals og kan fjernes, når barnet vokser.

Passer til både bæreren og babyen:
Det bløde og hyggelige stof tilpasser sig perfekt til kroppen og er behageligt for bæreren og babyen.

Brede bærestropper:
Det betyder, at vægten fordeles optimalt over ryggen.

Yogi-inspireret materiale:
Det fleksible stof binder smukt og følger enhver bevægelse, ligesom en klassisk slynge. Babyholderen har ingen spænder.

Åndbar indsats:
Netindsatser optimerer luftgennemstrømningen og reducerer vægten af ??babyholderen.

Let at bruge ren:
Babyholderen kan let rengøres i vaskemaskinen og tørretumbleren.

Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 70 cm højde, dimensioner talje båndlængde 226 cm og skulderbånd længde 388 cm.
  • materialespecifikation: stof 1 og 2: 88% polyester, 12% spandex / stof 3/4 og 5: 100% polyester / stof 6: 91% polyester, 9% elasthan
  • Plejeanvisning: skånsom vask 30 grader, velegnet til tørretumbler

Tilbehør

Pris
251 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topsellers

chicco Bæresele Boppy ComfyHug Sølvgrøn
chicco Bæresele Boppy ComfyHug Sølvgrøn
477 kr