❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
Kopiér koden
BND17580
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
chicco Bæresele Boppy Adjust Comfyfit Charcoal

chicco Bæresele Boppy Adjust Comfyfit Charcoal


Variant:
 • chicco Bæresele Boppy Adjust Comfyfit Charcoal
 • chicco Bæresele Boppy Adjust Comfyfit Pearl

Pris
796 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285165

EAN: 8058664123100

chicco Bæresele Boppy Adjust Comfyfit Charcoal
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Alle Boppy babybærere understøtter det positive aspekt ved tæt fysisk kontakt mellem forældre og deres baby - så barnet kan bæres sikkert og komfortabelt tæt på kroppen.

Boppy-bærere er den perfekte blanding mellem en klassisk slynge og en struktureret bæresele. Praktisk at tage af og på, let og stilfuldt - bæresele fra Boppy giver brugeren stor bevægelsesfrihed og giver barnet nok muligheder for at føle sig trygge eller til at interagere med sit miljø.

Produktoplysninger:
 • Fra fødslen op til 15 kg kropsvægt
 • Understøtter den fysiske kontakt mellem forældre og baby - så babyen kan bæres sikkert og tæt på kroppen
 • Praktisk at tage af og på
 • Let og stilfuld
 • Det internationale institut for hoftedysplasi (IHDI) anerkender Adjust ComfyFit babybærer som et hoftevenligt produkt, når det bruges som beskrevet.
 • Ekstra lange båndstropper giver mulighed for forskellige indpakningsteknikker, der understøtter ergonomisk placering af benene, hvilket fremmer korrekt hofteudvikling
 • Den fysiologiske form af ryggen (C-position) understøttes takket være den polstrede rygsektion
 • Udstyret med en ekstra hoved- og nakkestøtte
 • Åndbar meshindsats optimerer luften levere og reducere bærerens vægt
 • Det bløde, hyggelige jerseystof i Adjust ComfyFit passer perfekt og er derfor ikke kun super behageligt for babyen, men også for bæreren
 • Takket være justerbare armløkker er bæreren også meget velegnet til forskellige statuer af mor og far
 • Brede bærestropper fordeler vægten optimalt over ryggen
 • Den lille lomme på taljebæltet har plads til små skift, nøgler eller Smartphone
 • Den integrerede Stash'n'Go-taske giver mulighed for kompakt og hygiejnisk opbevaring.
 • Om nødvendigt kan babyholder kan let rengøres i vaskemaskine og tørretumbler
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde): 52 x 66 - 134 cm
 • Plejeinstruktioner: skånsom cyklus 30 grader, tørretumbler sikkert

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topsellers

chicco Bæresele Boppy Adjust Comfyfit Charcoal
chicco Bæresele Boppy Adjust Comfyfit Charcoal
796 kr