CHICCO babygynge Polly Swing Up SILVER
  • CHICCO Babygynge Polly Swing Up PAPRIKA

1.699 kr
Pris
1.172 kr
Fri fragt
Du sparer
527 kr-31%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A154008

CHICCO babygynge Polly Swing Up SILVER
KOLLETKTION 2015/2016

Et eventyr for ethvert lille vidunder. Den batteridrevene babygynge gynger barnet med 4 forskellige hastigheder, morsomme melodier og en vibrations anordning og sørger derfor barnet er underholdt. Legetøjsbuen giver mulighede for barnet at gribe om tingene og føle formerne, og takket være det stabile stel kan gyngen sagten bruges udendøres. Takket være fjernbetjening kan Polly Swing Up bekvemt kontroleres fra afstand.

Produktegenskaber:
• Tilladt fra fødslen indtil en kropsvægt på 9 kg.
• Justerbart ryglæn, med 2 forskellige positioner
• Motoriseret gyngefunktion med 4 hastigheds indstillinger
• Underholdende legetøjsbue med forskellige figure
• Figurene kan tages af og leges med individuelt
• Vibrations anordningen vugger barnet blidt til det sover
• Betrækket kan aftages og vaskes.
• Meget kompakt når den er klappet sammen.
• Justerbar solkaleshe
• Ved hjælp af fjernbetjeningen kan både gyngen, melodierne, naturlydene, og hjerte lydene aktiveres
• Praktisk og aftagelig bordplade
• Sædeformindsker samt 5-punktsele med mellemstang.

Tekniske data:
Mål åbnet: 67 x 89 x 93 cm
Mål lukket: 67 x 18,5 x 102 cm
• Vægt netto: 8 kg

Henvisning:
Batterier er ikke inkluderet i leveringen:
Fjernbetjening: 2 x LR03-AAA
Vibrationsanordningen: 1x LR 20-D
Vippefunktion: 4x LR 14-C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topseller

CHICCO babygynge Polly Swing Up SILVER
1.699 kr
1.172 kr
Top mærker