chicco Autostol Unico Plus Sort
Variant:
 • chicco Autostol Unico Plus Sort
 • chicco Autostol Unico Plus Air Black Air
 • chicco Autostol Unico Plus India Ink
 • chicco autostol Unico Plus Ombra

Pris
1.984 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A308966

EAN: 8058664140244

chicco Autostol Unico Plus Sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gruppe 0 + / 1/2/3, vægt: 0 til 36 kg, alder: fra fødsel til ca. 12 år

Unico Plus justerbart barnesæde, bilsædet, der vokser med dit barn.
Unico Plus er chicco-bilsædet, der ledsager dit barn på den lange vækstrejse fra fødslen til en alder af ca. 12 år (0 til 36 kg) med justerbar nakkestøtte og justerbar ryglæn. Godkendt i henhold til ECE R44 / 04 til gruppe 0+, 1, 2 og 3.

Sædet er udstyret med sidesikkerhedssystem for at sikre maksimal sikkerhed i tilfælde af sidekollision. Sædedæmperen giver ekstra blød beskyttelse til barnet, samtidig med at den sikrer optimal komfort.

Installation er sikrere, nemmere og hurtigere takket være Isofix-systemet med Top Tether. Chicco Fit-Kit-mærkaten gør det nemt at se, hvordan sædet installeres og bruges til hver vægt og aldersgruppe.

Produktoplysninger:
 • Godkendt til transport af børn fra 0 til 36 kg kropsvægt
 • Højdejusterbar nakkestøtte
 • Justerbart ryglæn
 • Omsluttende og behageligt for de yngste takket være sædedæmperen
 • Sikkerhedsbælte metode: gruppe 0 + / 1 med 5-punkts sikkerhedssele og gruppe 2/3 med 3-punkts bælte
Tekniske data:
 • Installationsmulighed i bilen: gruppe 0+ med Isofix og Top Tether eller med Isofix og køretøjets egen 3-punkts bælte, gruppe 1/2/3 med Isofix og køretøjets egen 3-punkts bælte
 • Installation: Gruppe 0+ bagudvendt og gruppe 1/2/3 fremadvendt
 • Produktmål (længde x bredde x højde): 49 x 57 x 78 cm
 • Sædeoverflade (længde x bredde x højde): 31 x 29 x 66 cm
 • Ryglæn (længde x bredde): 66 x 54 cm
 • Produktvægt: 8,8 kg
Inkluderet i levering:
 • Børnesæde med top Forankring
 • Sædeforskydning

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topsellers

chicco Autostol Unico Plus Sort
chicco Autostol Unico Plus Sort
1.984 kr