chicco Autostol Fold & Go i-Size Sort

chicco Autostol Fold & Go i-Size Sort


Variant:
 • chicco Autostol Fold & Go i-Size Sort
 • chicco Autostol Fold & Go i-Size Air Black Air
 • chicco Autostol Fold & Go i-Size Air Ink Air
 • chicco Autostol Fold & Go i-Size Ombra

Pris
1.585 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A308988

EAN: 8058664140152

chicco Autostol Fold & Go i-Size Sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
i-størrelse / størrelse: 100 til 150 cm kropshøjde, alder: ca. 3 til 12 år

chicco Fold & Go i-Size voksende barnesæde - bilsædet til småbørn, der vokser sammen med dit barn
Fold & Go i-Size er chicco bilsæde, der ledsager dit barn på den lange vækstrejse fra ca. 3 til 12 år (15 til 36 kg). Godkendt i henhold til i-Size-standarden (ECE R129 / 03) til transport af børn med en højde mellem 100 og 150 cm i bilen.

Højde og bredde kan justeres uafhængigt afhængigt af dit barns vækst, for at sikre optimal komfort, plads og beskyttelse. Ryglænet kan justeres til 4 positioner, hvilket gør det ideelt til lange rejser.

Nem installation med Isofix-stik og 3-punkts sikkerhedsseler. Justeringshåndtagene på nakkestøtten muliggør en praktisk og hurtig justering i enhver situation. Takket være foldesystemet er Fold & Go i-Size sæde let at transportere og opbevare i bilen, når den ikke er i brug. For at sikre maksimal sikkerhed i tilfælde af sidekollision er det udstyret med et ekstra aftageligt sidebeskyttelsessystem, der forbinder den ydre skal af sædet.

Produktdetaljer:
 • Højde og bredde kan justeres uafhængigt
 • 4-stillings justerbart ryglæn
 • Udstyret med sidebeskyttelsessystem
 • Let at transportere og opbevare takket være foldesystemet
 • Nem installation med Isofix-stik
 • Omspændingsmetode: Med køretøjets 3-punkts bælte
Tekniske data:
 • Installationsmetode i bilen: Med Isofix og køretøjets eget 3-punkts bælte
 • Installation: Fremad vendende
 • Produktmål (længde x bredde x højde): 47 x 54 x 84 cm
 • Sædeoverflade (længde x bredde x højde): 34 x 27 x 75 cm
 • Ryglæn (længde x bredde): 75 x 54 cm
 • Produktvægt: 6,2 kg
 • Foldedimensioner bund: (længde x bredde x højde): 61 x 46 x 22 cm
Inkluderet i leveringen:
 • Børnesæde med fod
 • Safe Pad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topsellers

chicco Autostol Fold & Go i-Size Sort
chicco Autostol Fold & Go i-Size Sort
1.585 kr