CHIC 2000 Legekøkken Burlywood
979 kr
Pris
829 kr
Fri fragt
Du sparer
150 kr (15%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A226288

CHIC 2000 Legekøkken Burlywood
Med dette store "Teamson Kids" -legekøkken kan dit barn forberede en fest eller blot hjælpe mor og far i køkkenet. Dette køkken har mange detaljer og funktioner, som simpelthen er et must for alle de små 5-stjernede kokke. Køkkenet består af en vask med vandhane, skab, komfur, ovn og mikrobølgeovn med timer. Betjeningsknapperne kan drejers og giver en kliklyd. Køkkenet er lavet af en sikker og stabil træstruktur, lavet af miljøvenlig MDF og malet med blyfrie farver.

Detaljer:
 • Mål: 54,5 x 29,5 x 90 cm
 • Vægt: 12,6 kg.
 • Alder: fra 3 år

 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  CHIC 2000 Legekøkken Burlywood
  979 kr
  829 kr
  Top mærker