CHIC 2000 Kombi-dukkevogn "YOLO" - hvid-pink

CHIC 2000 Kombi-dukkevogn "YOLO" - hvid-pink


 • CHIC 2000 Kombi-dukkevogn "YOLO" - navy-pink

629 kr
Pris
425 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
204 kr-32%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A168614

CHIC 2000 Kombi-dukkevogn "YOLO" - hvid-pink
Fin dukkevogn i et helt nyt design og med mange praktiske og livagtige funktioner! Klapvognssædet er udstyret med en sikkerhedsbøjle og stellet kan nemt og hurtigt kombineres med en barnevognskasse. Vindslaget kan anvendes i kombination med barnevognskassen eller klapvognsdelen. Begge elementer kan monteres med eller mod kørselsretningen. Med svingbare forhjul. Det højdejusterbare styr ( 46 - 82 cm) muliggør, at vognen kan vokse med barnet. Inkl. kaleche og indkøbsnet. Kompakte foldemål. Til dukker op til 52 cm.

Detaljer:
 • Dukkestørrelse: maks. 52 cm
 • Skubbehåndtag: 46 - 82 cm
 • Mål: 71 x 42 x 81 cm
 • Vægt: 3,9 kg
 • Alder: fra 3 år

 • OBS
  Ikke egnet til børn under 3 år.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topseller

  CHIC 2000 Kombi-dukkevogn "YOLO" - hvid-pink
  629 kr
  425 kr
  Top mærker