❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

CeLaVi silikone bib 2 pak redwood
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
86 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A304751

EAN: 5714625175900

CeLaVi silikone bib 2 pak redwood
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
CeLaVi er en af ??Danmarks bedst kendte producenter af børnetøj og hjemmetekstiler. Lyse farver og usædvanlige design sørger for, at forældre i vores land også lægger mærke til dette mærke, som er lige så smukt som det er praktisk - og med rette, fordi CeLaVi simpelthen er noget specielt!

Holdbar hagesmæk med praktisk lomme foran. Hagesmagen fås i mange farver. Materialet beskytter tøjet mod væsker, mad, maling osv.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% silikone
  • Farve: redwood

Tilbehør

Pris
73 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers