candide Baby Sovepose Hyggelig luft + turkis

candide Baby Sovepose Hyggelig luft + turkis


  • candide Baby Sovepose Hyggelig luft + lyserød
  • candide Baby Sovepose varm luft + turkis
  • candide Baby Sovepose Frisk luft + grå
  • candide Baby Sovepose Frisk luft + lyserød

Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A207075

EAN: 3275051042935

candide Baby Sovepose Hyggelig luft + turkis
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den hyggelige luft + sovepose, lavet af mikroperforeret stof, fra Air + linjen, designet og skabt til at modvirke hypotermi hos spædbørn, et velkendt klinisk billede. TOG-værdien (termisk modstand), en guide til hver model i luften + linjen, giver dig mulighed for at vælge den optimale variant til din baby.
Hvordan vælges TOG-værdien for ""Air +"" sovepose? Jo højere TOG-værdi (TOG 4-1,5 svarer til stuetemperaturen på 16-21 °), jo varmere vil soveposen vare. Det er vigtigt at vælge sovepose i henhold til temperaturen i babyens soveværelse.
Den hyggelige luft + sovepose (TOG 2.5) har et mikroperforeret stof på indersiden og bagsiden af ??soveposen giver bedre luftcirkulation og maksimal komfort for din baby takket være den funktionelle fyldning og det luftgennemtrængelige 3D-stof. Derudover har soveposen en spalte på ryggen, så babyen også kan spændes fast i sikkerhedsselen i spædbarnsholderen.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyester
  • Polstring: 100% polyester
  • Størrelse: 68 cm
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

candide Baby Sovepose Hyggelig luft + turkis
223 kr