Cam Cam® COPENHAGEN Badelegetøj - Sejlbåd
NYHED Bæredygtig
Pris
230 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A384745

EAN: 5712805052669

Cam Cam® COPENHAGEN Badelegetøj - Sejlbåd
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Sødt sæt bestående af to badelegetøj i form af en sød sejlbåd i klassiske hvide og Marine farver med en lys orange farvet redningsbøje
 • De forskellige former og teksturer gør badelegetøjet attraktivt for børnehænder og stimulerer barnets følesans og synssans.
 • De matchende maritime elementer tilskynder til historiefortælling og drømmen om et stort eventyr på det åbne hav
 • Perfekt underholdning til badelege med hele familien
 • Badelegetøjet er fremstillet af 100 % naturgummi, helt fri for BPA og andre potentielt skadelige stoffer, og håndmalet med vandbaseret maling, der er sikker for børn.
 • Den er designet uden huller for at holde skimmelsvamp og bakterier på afstand på naturlig vis
Dimensioner og vægt:
 • Sejlbåd: 12 x 8,5 x 6 cm
 • Redningsbælte: 1,6 x 5,4 x 5,4 cm
Materiale og pleje:
 • Fremstillet af rent naturgummi fra Hevea-gummitræer.
 • Naturgummi er et meget holdbart materiale, der er 100 % bæredygtigt og biologisk nedbrydeligt
 • Plejeanvisninger: Skyl i lunkent vand med sæbe, og skyl derefter med rent vand

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Cam Cam® COPENHAGEN Badelegetøj - Sejlbåd
Cam Cam® COPENHAGEN Badelegetøj - Sejlbåd
230 kr