Cam Cam® COPENHAGEN Activity -cube - OCS Forest Friends
NYHED Bæredygtig
Cam Cam® COPENHAGEN Activity -cube - OCS Forest Friends

Cam Cam® COPENHAGEN Activity -cube - OCS Forest Friends


Variant:
  • Cam Cam® COPENHAGEN Activity -cube - OCS Flower Friends
  • Cam Cam® COPENHAGEN Activity -cube - OCS Forest Friends

Pris
290 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A384766

EAN: 5712805094515

Cam Cam® COPENHAGEN Activity -cube - OCS Forest Friends
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Blød og legende Activity terning med søde små dyr og planter.
  • Hver side af Activity kuben har multi-sensorisk leg, sjove knitrende teksturer, en rangle, trækflige, et spejl og en lille klokke for at stimulere babys nysgerrighed og fantasi.
Dimensioner og vægt:
  • Mål: 13 x 13 x 13 x 13 cm
Materiale og pleje:
  • Ydermateriale: 100% økologisk bomuld
  • Fyld: 100% Oeko-Tex Standard Polyester - CE-certificeret, OCS
  • Fremstillet af 22 % økologisk dyrket materiale
  • Plejeanvisninger: Må ikke vaskes i maskine. Må ikke stryges. Må ikke bleges. Må ikke centrifugeres. Må ikke renses. Tør af med en fugtig klud.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Cam Cam® COPENHAGEN Activity -cube - OCS Forest Friends
Cam Cam® COPENHAGEN Activity -cube - OCS Forest Friends
290 kr