BVB Team Bus Kit
Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311543

EAN: 4026649207576

BVB Team Bus Kit
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Med BVB-teambussen har vores BVB-professionelle altid et stykke hjem ved deres side - uanset hvor de er i verden. Kopien i miniatureformat er næsten lige så veludstyret som den originale e Westfalenexpress - den eneste mangel: manglen på 500 hk. Men Christian ""Schulle"" Schulz og to BVB-fagfolk er allerede om bord. BVB holdbus - virkelig sejt!
Indtil din BVB holdbus kører, kan du bevise dine taktiske færdigheder. Sættet består af flere små dele. Små borussere vil helt sikkert nyde at hjælpe med forsamlingen. Så snart bussen er klar til at køre, efterlader den ingen tvivl om, at borusserne er hjemme her: BVB-logoet er præget over forruden foran, mens siderne er prydet med ""Borussia Dortmund"" -bogstaver. Selv eftervirkningerne er taget hånd om: Delene er kompatible med andre systemer. Så din bus kan let integreres i en større verden af ??byggesten. Næste stop - din selvbyggede SIGNAL IDUNA PARK?

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 36 måneder. Kvælningsfare på grund af små dele, der kan sluges.

Produktoplysninger:
  • Materiale: plastik
  • dimensioner: L: 19 cm, B: 7 cm, H: 8,7 cm
  • 231 dele
  • Aldersanbefaling: 5 år +
  • Kompatibel med andre byggesystemer
Opmærksomhed
Hold legetøjet væk fra ild.

Opmærksomhed
Fjern al emballage, inklusive plastfilm og klistermærker, før børn leger med produktet. Komponenternes farver og mærke kan afvige fra fotos.

"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BVB Team Bus Kit
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

BVB Team Bus Kit
BVB Team Bus Kit
149 kr