Smeltende PRISER 🍦
Smeltende PRISER 🍦
Kun i dag:
RABAT op til 700 kr. EKSTRA!
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
Vælg rabatkode

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

BVB pude runde
p.t. udsolgt
Pris
134 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311467

EAN: 4026649126648

BVB pude runde
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Med den nye runde BVB-pude bringer du originalen fra BVB-logoet trofast hjem til dig. Den er i den klassiske BVB-gule farve og har ""BVB 09"" med sorte bogstaver foran. Denne hyggelige pude er ikke kun i soveværelset, men for eksempel også i sofaen derhjemme, en rigtig frontløber. På grund af det faktum, at det er ekstremt blødt, kan det også hurtigt opbevares og tages med overalt

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyester
  • Dimensioner: Diameter: 42 cm
  • 3D-effekt
  • I det runde BVB-logo Design
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers