BVB-milepælskort
Pris
111 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A329172

EAN: 4026649242270

BVB-milepælskort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • EMMA Milepælskort
  • For alle vækstresultater
  • 30 kort
  • Mål: 10 x 15 cm


Materiale og plejeanvisninger:
  • Materiale: Karton


BVB - Borussia Dortmund står for intensitet, autenticitet, engagement og ambitioner. Vi har en fast plads i vores fans' hjerter; deres ubetingede loyalitet har båret os gennem gode og dårlige tider i over 100 år. Vi har en ubetinget vilje til at give dem noget tilbage. Gennem sportslige succeser og gennem løftet om, at vi vil forblive, som vi altid har været: ligetil, åben, kampvillig og solidt forankret i Dortmund.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
37 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

BVB-milepælskort
BVB-milepælskort
111 kr