Donér eller spar 10% ✓
Donér eller spar 10% ✓
Kun idag:
KUPON-VALG
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg nu
BVB bilmærke, sort
Pris
26 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A136919

EAN: 4026649042429

BVB bilmærke, sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Stor Borussia Dortmund klistermærke i sort i en diameter på 8 cm. Mærkatet lavet af tilpasningsdygtig syntetisk harpiks er dannet af de hævede konturer af BVB-emblemet. Info: BVB-logoet har ændret sig lidt over tid. I begyndelsen af ??klubbens historie blev en sort B prydet på spillernes kister. I midten af ??1970'erne blev et løvehoved, varemærke tilhørende dengang sponsor, integreret i emblemet. Detaljer:
- Producentens artikelnr .: 89140401

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

BVB bilmærke, sort
BVB bilmærke, sort
26 kr