Donér eller spar 10% ✓
Donér eller spar 10% ✓
Kun idag:
KUPON-VALG
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg nu

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

BVB baby romper dragt med sl ›jfe
p.t. udsolgt
Størrelsesguide Efterspørg størrelsen

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294129

BVB baby romper dragt med sl ›jfe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Legetid er en ferie. Og til en s'rlig lejlighed kan selv de sm † nu kl'des ud. Og BVB baby romperdragt med sl ›jfe er ogs † og blikfang p † omkl'dningsbordet. Printet med Design og ryger med et gul sl ›jfe, gule knapper og BVB lomme firkantet, dette er› det romperdragt er den, de gav, du kan give afkom til sorte og gule venner og bekendte. Udover den store Design er funktionaliteten naturligvis i forgrunden. Med snapl † se i skulderomr † det og skridtet er klædning og afkl'dning b ›rns ben. produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Tryk p † knopper for let p † kl'dning og afkl'dning

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers