BVB autostol hæver
Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A311566

EAN: 4026649228717

BVB autostol hæver
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Her kommer den rette trone for små borussere, der har store planer. Som vi alle ved, er den bedste position øverst - både i tabellen og i bilen. Med BVB-bilsædeforhøjeren bliver væksture en sikker og behagelig affære for unge fans, selv når tingene bliver lidt hurtigere. Sort og gult rulles, hvad enten det er på vej til stadion, skole eller på en shoppingtur: sort og gult er altid om bord. Dit BVB-afkom vil især nyde at sidde på det gule sæde med det store klub-emblem. Så intet står i vejen for kick off til afgang. Produktdetaljer:
  • Med blødt stofbetræk
  • Autostol raiser til små BVB-fans
  • Stort BVB-logo på sædeoverfladen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

BVB autostol hæver
BVB autostol hæver
223 kr