20% ekstra MODE rabat 👕
20% ekstra MODE rabat 👕
Kopiér koden
SGF13076
00
tim.
00
min.
00
sek.
Kun idag!
Buggy Board Mini fra Lascal sort
Variant:
  • Buggy Board Mini fra Lascal sort
  • Buggy Board Mini fra Lascal blå

599 kr
Pris
588 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A258351

EAN: 7330863130112

Buggy Board Mini fra Lascal sort
BuggyBoard® er kompakt, let og komfortabel. Dette bræt egner sig ideelt til din klapvogn og byder på en nem og sikker tur samt god manøvredygtighed.

Til trætte småbørn
BuggyBoard er smart, sikker og praktisk og egner sig perfekt til børn mellem 2 og 6 år med en vægt på op til 22 kg. BuggyBoard placerer dit barn mellem dine arme for ekstra sikkerhed selv de mest travle steder. Når dit barn er træt, kan det blot springe op på brættet, og du behøver ikke længere gå langsommere.

Tilbehøret til klapvogne
Lascal BuggyBoard® er sofistikeret, universel og brugervenlig, passer nemt på din klapvogn og tilbyder trætte småbørn en sikker og bekvem tur. Med det smarte Lascal Easy Fit System kan du fastgøre brættet til næsten alle enkelt eller dobbelt klapvogne. Dertil gælder også barnevogne, rejsesystemer og trehjulede.

BuggyBoard® gør livet lettere.
Lascal BuggyBoard® placerer dit barn sikkert mellem dine arme og giver sikkerhed i områder med meget trafik. Når dit barn er for træt til at gå, eller hvis du har travlt, gør BuggyBoard® livet lettere.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topseller

Buggy Board Mini fra Lascal sort
599 kr
588 kr