12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
indenfor kategorien
BØRNEVÆRELSE
00
tim
00
min
00
sek
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Buggy Board Mini fra Lascal blå
p.t. udsolgt

Pris
498 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A258352

EAN: 7330863130211

Buggy Board Mini fra Lascal blå
BuggyBoard® er kompakt, let og komfortabel. Dette bræt egner sig ideelt til din klapvogn og byder på en nem og sikker tur samt god manøvredygtighed.

Til trætte småbørn
BuggyBoard er smart, sikker og praktisk og egner sig perfekt til børn mellem 2 og 6 år med en vægt på op til 22 kg. BuggyBoard placerer dit barn mellem dine arme for ekstra sikkerhed selv de mest travle steder. Når dit barn er træt, kan det blot springe op på brættet, og du behøver ikke længere gå langsommere.

Tilbehøret til klapvogne
Lascal BuggyBoard® er sofistikeret, universel og brugervenlig, passer nemt på din klapvogn og tilbyder trætte småbørn en sikker og bekvem tur. Med det smarte Lascal Easy Fit System kan du fastgøre brættet til næsten alle enkelt eller dobbelt klapvogne. Dertil gælder også barnevogne, rejsesystemer og trehjulede.

BuggyBoard® gør livet lettere.
Lascal BuggyBoard® placerer dit barn sikkert mellem dine arme og giver sikkerhed i områder med meget trafik. Når dit barn er for træt til at gå, eller hvis du har travlt, gør BuggyBoard® livet lettere.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Buggy Board Mini fra Lascal blå
4.5
49 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 32
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers