bugaboo Udviklingssæt Donkey 3 Duo Complete Mineral Black/Washed Black

bugaboo Udviklingssæt Donkey 3 Duo Complete Mineral Black/Washed Black


Variant:
  • bugaboo Udviklingssæt Donkey 3 Duo Complete Mineral Black/Washed Black
  • bugaboo Forlængersæt Donkey 3 Duo Complete Mineral Black / Taupe

Pris
2.899 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A293628

EAN: 8717447135517

bugaboo Udviklingssæt Donkey 3 Duo Complete Mineral Black/Washed Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Minimalistisk, rent og naturligt enkelt.
Til den nye Bugaboo Mineral Collection har vi hentet inspiration fra naturens farver. Designets æstetik, kærligt designet af vores interne stylister, er kendetegnet ved rolige toner, flettede premium-stoffer i høj kvalitet og luksuriøse detaljer. Bugaboo Mineral Collection er naturligvis elegant og perfekt til enhver tur.

Ædle stoffer og sømdetaljer.
Denne specielle kollektion er designet af vores interne stylister og har flettede stoffer i høj kvalitet og diskrete kædesømme på soltaget og solsengen. En unik, tidløs look til barnevognen.

Sofistikerede nye detaljer.
De supplerende klapvognhåndtag i læderlook og den koordinerede hylde til undervogn afrunder dette ædle, minimalistiske look. Sættet til Bugaboo Donkey 2 inkluderer også en matchende sidetaske med en kapacitet på 28 liter.

Bugaboo Donkey 3 Duo Extension Set Complete er en stor ekstra, der gør din Bugaboo Donkey 2 til en dobbelt klapvogn med to sæder side om side.

Dette udvidelsessæt indeholder alt hvad du behøver for at forberede din Bugaboo 3 til større ting: Sæde / barneseng, sædeovertræk, solsejl, et sæt solsejlstiver, solsejlklemmer, regn betræk og læder-look bærehåndtag til den meget stilfulde Touch.

Du kan vedhæfte denne vare til Bugaboo Donkey 3 Mono klapvogn for at gøre den til en komplet klapvogn til to børn i forskellige aldre.

Inkluderet i leveringen:
  • Sæde / rummelig badestel
  • Sædeovertræk
  • Soltag
  • Soltag baldakinestænger
  • Soltagsklemme
  • Regntæppe
  • Bærehåndtag i læderlook

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topsellers

bugaboo Udviklingssæt Donkey 3 Duo Complete Mineral Black/Washed Black
2.899 kr