10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Lige nu:
EKSTRA rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
bugaboo Bee 5 Mineral Taupe hvilestol

bugaboo Bee 5 Mineral Taupe hvilestol


Variant:
  • bugaboo Bee 5 Mineral Taupe hvilestol
  • bugaboo Sofaovertræk Bee 5 Mineral Light Grey

Pris
1.994 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A293640

EAN: 8717447116561

bugaboo Bee 5 Mineral Taupe hvilestol
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Minimalistisk, rent og naturligt enkelt.
Til den nye Bugaboo Mineral Collection har vi hentet inspiration fra naturens farver. Designets æstetik, kærligt designet af vores interne stylister, er kendetegnet ved rolige toner, højkvalitets, prikkede premium-stoffer og luksuriøse detaljer. Bugaboo Mineral Collection er naturligvis elegant og perfekt til enhver tur.

Ædle stoffer og sømdetaljer.
Denne specielle kollektion er designet af vores interne stylister og har flettede stoffer i høj kvalitet og diskrete kædesømme på soltaget og solsenge. En unik, tidløs look til barnevognen.

Raffinerede nye detaljer.
De komplementære klapvognhåndtag i læderlook og den koordinerede hylde til undervogn afrunder dette ædle, minimalistiske look.

The Bugaboo Bee 5 hvilestol tilbyder ekstra beskyttelse og komfort i de første måneder. Bugaboo Bee 5 barnesengesættet består af en ydervæg og vindafdækning og bruges sammen med barnesengebasen.

produktdetaljer:
  • Bare gå til en gå uden at vække babyen
  • Let, selvstændig, nem at installere
  • Passer til den nye Bugaboo Bee³ og Bugaboo Bee + base
  • Piqué-stof kar med voksbelagt vindafdækning og pletter på siderne af karret og på vindafdækningen

Plejeinstruktioner
På grund af voksens specielle egenskaber belægning og metalbeslag, soltaget, sædebetræk, vindafdækning og fodkappe kan ikke vaskes i maskine, men stænk og pletter kan fjernes med en fugtig klud og mildt rengøringsmiddel.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topsellers

bugaboo Bee 5 Mineral Taupe hvilestol
1.994 kr