BRUDER® Scania R-Serie renovationsvogn 03560

BRUDER® Scania R-Serie renovationsvogn 03560


  • BRUDER® Scania R-Serie Betonblander lastbil 03554
  • BRUDER® Scania R-Serie Liebherr kranvogn 03570
  • bruder® Scania R-serie lastvogn med tippelad 03550
  • BRUDER® Scania R-Serie brandbil 03590

Pris
518 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A137019

BRUDER® Scania R-Serie renovationsvogn 03560
Perfekt ned i mindste detalje? Det er SCANIA R-seriens motto. Funktionalitet, forarbejdning og design af førerhuset taler for sig selv. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at kørertøjet er blevet et highlight i BRUDER sortimentet. Det som sædvanlig detaljetro førerhus har en vindbeskyttelse lavet af brudsikret polycarbonat og giver mulighed for at anvende Light and Sound Modul (artikel nr.: 02801) med mange produkter. Dørene kan åbnes og mange dele er bevægelige. Af- og pålæsning af renovationsvognen bliver styret af en enestående trehjuls mekanik, hvor to affaldsspande kan blive tømt samtidig. De fleksible støttebeslag er også normal praksis at have på affaldscontaineren Proceduren: Affaldscontainerne skubbes ind i støttebeslaget, ved at hæve affaldscontaineren tømmes affaldet ned i en affaldsbunke. Affaldet bliver trukket ind i den funktionsdygtige presse, når man drejer på hjulet, komprimeret og til sidst transporteret ned i affaldsbunken. Denne procedure vises gennem et vindue. For at tippe affaldet ud, kan du bruge håndtaget, som sidder på bilen. Ved at dreje rundt på håndtaget bliver affaldet transporteret ned af slisken bagved, forbi af- og pålæsningsenheden. To små affaldsspande og profilhjul fuldender billedet. For at udbygge SCANIA renovationsvognen kan der i tillæg købes et sæt med tre affaldscontainere (3 små, 1 lille) Artikel nr.: 02606 - ikke inkluderet, kan købes separat.

Bevægelse/funktion:
Det er muligt at tippe affaldet ud med drejelige håndtag
-trehjulet mekanik muliggør af- og pålæsning
- affaldsspandene kan åbnes

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 03560
• Størrelse: 62 x 18.5 x 26.5 cm
• målstoksforhold: 1:16
• Alder: Fra 3 år.

Advarsel!
- ADVARSEL!: Ikke egnet til børn under 36 mdr. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.
- Aldersanbefaling: fra 3 år - både egnet for indendørs- og udendørs leg.
- fremstillet af højkvalitativt kunststof som f.eks. ABS
- Made by Bruder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BRUDER

Legetøj af høj kvalitet og med realistiske detaljer

Den tyske familievirksomhed Bruder har siden 1926 produceret flotte legetøjskøretøjer, som delvist er designet efter forskellige originaler. Alle Bruders produkter er fremstillet af materialer med den højeste kvalitetsstandard, hvilket gør virksomheden populær og anerkendt på det internationale marked. Hos Bruder har børns fantasi første prioritet. Derfor lægger Bruder stor vægt på at tilbyde et bredt sortiment af spændende køretøjer, som byder på fantasifuld leg og livagtige rollespil. Dette har en central betydning for virksomheden. På pinkorblue.dk finder du et stort udvalg af de bedste Bruder produkter, herunder blandt andet lastvogne, traktorer, landbrugsmaskiner, byggemaskiner og tilbehør.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - BRUDER® Scania R-Serie renovationsvogn 03560
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 5 Bedømmelse
 
5
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

BRUDER® Scania R-Serie renovationsvogn 03560
518 kr
Top mærker