BRUDER® MAN TGS Skraldebil med tippelad 03761
BRUDER® MAN TGS Skraldebil med tippelad 03761
524 kr
Pris inkl. moms

BRUDER® MAN TGS Skraldebil med tippelad 03761


Pris
524 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A230928

BRUDER® MAN TGS Skraldebil med tippelad 03761
MAN TGS er perfekt til byggepladser, langdistancetrafik og lokal distribution. Robust, udstyret med kraftige motorer, og med en over gennemsnittet nyttelast, er denne lastbil prototypen til den meget beskrevne "all-rounder". En mobil løfter tager fat om affaldscontaineren og tømmer den uden hjælp fra en anden person, to spiralpresser transporterer affaldet ind i renovationsvognen, for at tømme den kan den tippes, og den åbne bagklap forankres. Til denne lastbil passer vores lille affaldscontainer fra sættet 02607. Køretøj med mange fine og realistiske detaljer

Egenskaber:

Førerhuset:
 • Vinduerne er lavet af brudsikkert og gennemsigtigt plast
 • Dørene kan åbnes

 • Affaldstransport med transportspindel
 • Bagklappen kan åbnes
Køreoption:
 • Profilhjul

 • Fuld funktionsdygtig lastearm

 • Kan kombineres med Light and Sound Module Art.-Nr.: 02801 & 02802 (medfølger ikke i leveringen)
Generelt:
 • Fremstillet af kvalitativt kunststof, som f.eks. ABS
 • Kompatibel med figur
 • Målestok 1:16
 • Alder: Egnet fra 4 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BRUDER

Legetøj af høj kvalitet og med realistiske detaljer

Den tyske familievirksomhed Bruder har siden 1926 produceret flotte legetøjskøretøjer, som delvist er designet efter forskellige originaler. Alle Bruders produkter er fremstillet af materialer med den højeste kvalitetsstandard, hvilket gør virksomheden populær og anerkendt på det internationale marked. Hos Bruder har børns fantasi første prioritet. Derfor lægger Bruder stor vægt på at tilbyde et bredt sortiment af spændende køretøjer, som byder på fantasifuld leg og livagtige rollespil. Dette har en central betydning for virksomheden. På pinkorblue.dk finder du et stort udvalg af de bedste Bruder produkter, herunder blandt andet lastvogne, traktorer, landbrugsmaskiner, byggemaskiner og tilbehør.

Vores Topseller

BRUDER® MAN TGS Skraldebil med tippelad 03761
524 kr
Top mærker