BRUDER® Linde Gaffeltruck H30D med anhængerkobling

BRUDER® Linde Gaffeltruck H30D med anhængerkobling


199 kr
Pris
124 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
75 kr-38%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A136780

BRUDER® Linde Gaffeltruck H30D med anhængerkobling
Linde gaffeltruck H30D er blevet skabt som en industri gaffeltruck, som drives af diesel eller gas in natura. Den karismatiske original i Porsche design tjener som en meget attraktiv model for legetøjs modellen. Gaffeltrucken er udrustet med en dobbelt løftestang, hvis løfte- og bøjefunktion kan betjenes med én hånd. Den hydrauliske vinkelcylinder, som er anbragt på taget, har til formål at indstille løftestangens vinkel. Modellen har et styr, som er let at betjene, og som gør det muligt for børn at manøvrere last rundt på et lille område. Selvfølgelig kan gaffelarmene indstilles og tages af. To europæiske paller følger med i leveringen. Profilhjulene er prikken over í'et. Med den medfølgende anhængerkobling kan gravkoen foreksempel kombineres med anhængere artikel nr.: 02044 og artikel nr.: 02027. Gaffeltrucken er kompatibel med sæt artikel nr.: 02008, som består af palle. kranspil, gafler til gaffeltruck, lastestænger (er ikke inkluderet i leveringen).

Køretøjsopbygning:
-Anhængerkobling
-Dobbel løftemast
-justerbare- og aftagelige gafler

Køreoption:
- profilhjul

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 02511
• Størrelse: 29 x 9.2 x 22 cm
• Målstoksforhold: 1:16
• Alder: Fra 4 år

Advarsel!
- ADVARSEL!: Ikke egnet til børn under 36 mdr. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.
- Aldersanbefaling: fra 4 år - både egnet for indendørs- og udendørs leg.
- fremstillet af højkvalitativt kunststof som f.eks. ABS
- Made by Bruder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BRUDER

Legetøj af høj kvalitet og med realistiske detaljer

Den tyske familievirksomhed Bruder har siden 1926 produceret flotte legetøjskøretøjer, som delvist er designet efter forskellige originaler. Alle Bruders produkter er fremstillet af materialer med den højeste kvalitetsstandard, hvilket gør virksomheden populær og anerkendt på det internationale marked. Hos Bruder har børns fantasi første prioritet. Derfor lægger Bruder stor vægt på at tilbyde et bredt sortiment af spændende køretøjer, som byder på fantasifuld leg og livagtige rollespil. Dette har en central betydning for virksomheden. På pinkorblue.dk finder du et stort udvalg af de bedste Bruder produkter, herunder blandt andet lastvogne, traktorer, landbrugsmaskiner, byggemaskiner og tilbehør.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - BRUDER® Linde Gaffeltruck H30D med anhængerkobling
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

BRUDER® Linde Gaffeltruck H30D med anhængerkobling
199 kr
124 kr
Top mærker