10% mandagsrabat!
10% mandagsrabat!
Kopiér koden:
MFMK5273
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
bruder® bworld hestestald
229 kr
Pris
208 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A263946

EAN: 4001702625061

bruder® bworld hestestald
Med de nye temasæt kommer man dybere ind i bruderverdenen. Heste og hestesport er meget populære, især blandt piger. Denne smukke hobby kan afspilles med alle dens aktiviteter i den nye bworld hestestald. Ridning, fodring, pleje og rengøring af stallen, bworld hestestallen tilbyder den ideelle ramme for disse spændende aktiviteter takket være det omfattende udvalg af tilbehør og dets realistiske udseende.

Bworld hestestalden kan kombineres med andre sæt. Bworld-hestestallen er den ideelle udvidelse til det omfattende ride- og hestespekter. Passer særligt godt til MB Sprinter-dyretransportør (Varenr. 02533), RAM Power Wagon med hestevogn (Varenr. 02501) og bworld-ridesættet (Varenr. 62505).Indhold:
  • 3 baggrundselementer på fødder med tryk på begge sider.
  • Drejelig port til hestekasse
  • Rytter med hjelm og afgrøder
  • Rideudstyr bestående af sadel, hovedtøj, 4 leggings
  • Ladeudstyr bestående af skovl, pitchfork, spand og rengøringsredskaber
  • 2 Vægreoler med hylder og holdere.
  • Inkl. Hest

  • Alle bworld baggrundselementer kan kombineres med hinanden.
Detaljer:
  • Fremstillet af kunststof
  • Alder: fra 4 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BRUDER

Legetøj af høj kvalitet og med realistiske detaljer

Den tyske familievirksomhed Bruder har siden 1926 produceret flotte legetøjskøretøjer, som delvist er designet efter forskellige originaler. Alle Bruders produkter er fremstillet af materialer med den højeste kvalitetsstandard, hvilket gør virksomheden populær og anerkendt på det internationale marked. Hos Bruder har børns fantasi første prioritet. Derfor lægger Bruder stor vægt på at tilbyde et bredt sortiment af spændende køretøjer, som byder på fantasifuld leg og livagtige rollespil. Dette har en central betydning for virksomheden. På pinkorblue.dk finder du et stort udvalg af de bedste Bruder produkter, herunder blandt andet lastvogne, traktorer, landbrugsmaskiner, byggemaskiner og tilbehør.

Vores Topseller

bruder® bworld hestestald
229 kr
208 kr