BRITAX RÖMER Cykelstol Jockey 3 Comfort Blue Red
Vejl. pris¹
1.140 kr
Pris
1.138 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A266272

EAN: 4000984197976

BRITAX RÖMER Cykelstol Jockey 3 Comfort Blue Red
Jockey 3 Comfort byder på alt, hvad forældre ønsker sig. Med mange justeringsmuligheder, fx. ryglæn og hovedstøtte. Inkl. magnet-sikkerhedslås til barnet. Fremstillet i Tyskland.

Maksimal komfort og pasform
Jockey 3 Comfort er ydermere særdeles fleksibel - egnet til børn fra 9 til 22 kg. Justerbar hovedstøtte og fodstøtte. Ryglænet kan justeres i en komfortabel hvileposition. Fjedringen afværger stød fra vejen. Alt dette sikrer, at du og dit barn kan være helt afslappet på farten.

Sikkerheden først
Jockey 3 Comfort garanterer en sikker cykeltur. Ligesom fodremmen, der holder dit barns fødder på fodstøtten, hvor de er sikre. Det komfortable selesystem lukkes med en smart magnet-lås.

Let at håndtere
Brugervenlig model. Ryglæn, hovedsstøtte og fodstøtte kan nemt og enkelt justeres. Kan monteres til forskellige rørdiameter takket være de forskellige medfølgende adaptere.

Produktegenskaber:

Vendbar betræk
Har du lyst til noget nyt? Vend derefter bare barnets sædebetræk. Så får det et helt nyt look - takket være en anden farve.

Robust fjederstålrem
Og når det bliver ujævnt? Så absorberer stirrupet af robust fjederstål virkningen fra vejen. Uanset hvor - dit barn sidder altid komfortabelt.

Justerbar nakkestøtte
For at sikre, at de altid sidder optimalt, kan både nakkestøtten og bæltesystemet let justeres i ​​ni forskellige positioner - med en hånd. En bevægelse er nok, og allerede sele og nakkestøtte er begge tilpasset.

Justerbart ryglæn
Bliver dit barn træt? Et håndtag er nok, og ryglænet er flyttet fra siddestilling til den mere behagelige hvilestilling - hurtigt.


Så dit barn er komfortabelt og sikkert opbevaret i sædet - under hver tur.

Stor talespindel
Det er sikkert: Én ting er sikkert: Den ekstra store hjulbeskyttelse forhindrer dit barns fødder eller tøj i at komme ind i hjulene, når du er på farten.

Uafhængig vedhæftning
Ganske praktisk: cykelstolen kan monteres på cykler med og uden bagagebæger. Da det nemt kan fastgøres ved hjælp af beslaget på cykelrammen.

Justerbar fodstøtte
Så det er altid sikkert og behageligt på farten.

Tekniske data:
  • Egnet til børn fra 9 til 22 kg (9 mdr. til 5 år)
  • Made in Germany
  • Mål: (HxBxD): 71,2 x 46 x 43 cm
  • Vægt 5,8 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
375 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BRITAX RÖMER Cykelstol Jockey 3 Comfort Blue Red
5
245 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 201
 
4 stjerner
| 41
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BRITAX RÖMER Cykelstol Jockey 3 Comfort Blue Red
BRITAX RÖMER Cykelstol Jockey 3 Comfort Blue Red
Vejl. pris¹ 1.140 kr
1.138 kr