Britax Römer Børnesæde Dualfix M i-Size Mid night Grå
Variant:

Pris
4.499 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A368518

EAN: 4000984705874

Britax Römer Børnesæde Dualfix M i-Size Mid night Grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • i-Size / Størrelse: 61 til 105 cm kropshøjde, vægt: op til 18 kg, alder: ca. 3 måneder til ca. 4 år.
 • 360 graders drejning - Det drejelige barnesæde kan nemt drejes fra en fremadvendt til en bagudvendt position og tilbage igen uden at skulle fjerne og geninstallere sædet. Desuden kan sædet vendes med front mod den åbne dør, når bilen er parkeret, hvilket gør det nemt at sætte dit barn i og spænde det fast.
 • Støttebøjlen er ikke kun med til at forhindre, at barnestolen vælter i tilfælde af en ulykke, men kan også justeres 8 grader. Dette giver dig mulighed for nemt at justere stangen til autostolens ryglæn, hvilket giver dit barn 10 % mere benplads.
 • I tilfælde af en sidekollision er dit barn optimalt beskyttet takket være vores sidekollisionsbeskyttelsesteknologi (SICT inside) - endda to gange. På den ene side leder SICT inside de kræfter, som dit barn udsættes for i tilfælde af en sidekollision, væk fra ham eller hende, og på den anden side afbøder den dem. Du behøver ikke at justere eller tilpasse noget - så SICT inside er altid klar, når du har brug for det.
 • I tilfælde af en ulykke reducerer vores patenterede Pivot Link Isofix -system barnestolens fremadrettede bevægelse og leder de fleste kræfter nedad. Dette afbøder kollisionens påvirkning gennem autostolens polstring og begrænser risikoen for hoved- og nakkeskader.
 • Re board er - længere bagudvendt kørsel. Ved en frontalkollision, som er den mest almindelige type trafikulykke, giver bagudvendte autostole den bedste beskyttelse. Det skyldes, at kollisionens påvirkning absorberes af sædets ryglæn, hvor den fordeles jævnt over hoved, nakke og overkrop.
 • Kvalitet - Fremstillet i Tyskland
 • Flere justerbare hvilestillinger (12 hvilestillinger - både fremad og bagud)
 • Dybe, blødt polstrede sidebolster - fungerer som en beskyttende kokon, der dæmper virkningen af en sidekollision
 • Den V-formede nakkestøtte er specielt designet til at kontrollere bevægelsen af et barns sarte hoved i tilfælde af en sidekollision. Desuden kan du nemt justere nakkestøtten og selesystemet fra forsiden af sædet, så begge dele passer perfekt til dit barns størrelse.
 • Særlige bløde neopren-skulderpuder - Du kan også nemt fjerne dem for at vaske dem uden at forstyrre selesystemet.
 • Højdejusterbart støtteben - Støttebenet giver autostolen ekstra stabilitet over bilens gulv. Samtidig minimerer den vippe- og rotationsbevægelsen og afbøder de kræfter, der virker på din lille dreng i tilfælde af en ulykke. En farveindikator viser dig også, hvornår støttebenet er placeret stabilt på gulvet i køretøjet.
 • Betræk, der hurtigt kan tages af og vaskes i maskine
 • Selen metode baby/barn: 5-punkts selesystem
 • Kørselsretning: bagudvendt og fremadvendt
 • Monteringsmuligheder i bilen: Isofix med støtteben
 • Montering: mod kørselsretningen 61 til 105 cm og fremadvendt montering 76 til 105 cm
 • <a href="https://manuals.<notransl>britax</notransl>.com/backend/doc/5c8c793c-e7d5-48f0-91bf-3919d9c375f2/<notransl>Britax</notransl>%20R%C3%B6mer_<notransl>DUALFIX</notransl>%20<notransl>i-SIZE</notransl>_typelist_web.en.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Køretøjstype-liste.
Dimensioner og vægt:
 • Mål (længde x bredde x højde): 74 x 44 x 48 cm.
 • Produktets vægt: 15 kg
 • Sædeflade (længde x bredde): 28 x 26 cm
 • Ryglæn (længde x bredde): 51 x 30 cm
Inkluderet i leveringen:
 • Børnesæde Dualfix M i-Size
 • Integreret base station

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Børnesæde Dualfix M i-Size Mid night Grå
5
850 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 696
 
4 stjerner
| 133
 
3 stjerner
| 18
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Britax Römer Børnesæde Dualfix M i-Size Mid night Grå
Britax Römer Børnesæde Dualfix M i-Size Mid night Grå
4.499 kr