Britax Römer Blød babylift Cosmos Black
Pris
703 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311600

EAN: 4000984206609

Britax Römer Blød babylift Cosmos Black
Den praktiske babylift fra Britax Römer er blødt polstret og har et hyggeligt sort fleecefor for at give ekstra komfort. Din nyfødte kan transporteres i den fra fødslen og op til 9 kg i liggende stilling. Takket være den universelle fastgørelsesfunktion passer den til alle Britax klapvogne, hvor sædeenheden kan indstilles til en flad liggendeposition, samt til andre kompatible klapvogne.

Derudover kan den bløde babylift fra Britax Römer nemt bæres takket være de robuste håndtag. Benovertrækket giver ekstra god beskyttelse mod kulde, og de praktiske opbevaringslommer på siden er ideelle til transport af alle de småting, du har brug for, når du er på farten med familien. Sidst men ikke mindst giver de quiltede dele på benovertrækket den bløde babylift et dejligt, hyggeligt udseende. Alt i alt får du en komfortabel babylift med et stilrent design.

Produktdetaljer:
 • Til nyfødte fra fødslen og op til 9 kg
 • Med praktiske bærehåndtag
 • Nem og sikker transport
 • Hyggeligt og sort fleeceforing
 • Praktiske opbevaringslommer
 • Benovertræk
 • Universel fastgørelsesfunktion
Tekniske data:
 • Produktmål (højde x bredde x længde): 19,5 x 34 x 78 cm.
 • Vægt: 2,5 kg
 • Maksimal belastning: 9 kg
 • Materiale: Udvendigt 100% polyester, indvendigt 100% fleece
Inkluderet i leveringen:
 • Blød babylift
 • Benovertræk

Barnevognen/klapvognen skal købes separat.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Blød babylift Cosmos Black
4.5
21 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 17
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Britax Römer Blød babylift Cosmos Black
Britax Römer Blød babylift Cosmos Black
703 kr